Puzzle Viaţă Educa 24 000 de piese de la 15 ani

Detalii privind produsul

Puzzle-ul pentru copii şi adulţi a fost fabricat cu motivul Life. Puzzle-ul cu o priveliște uriaşă are titlul Viaţa. Pe imagine se poate vedea un colaj cu evenimentele vieţii- în lumea acvatică se pot vedea peştişori, plante de apă pe recifele de corali, iar deasupra apei aleargă animalele sălbatice. În cealaltă parte a tabloului, pot fi văzute bărci și nave cu vele, deasupra cărora zboară baloane cu aer cald. Centrul imaginii este completat de un far. Partea de jos a imaginii ilustrează orașul scufundat, Atlantida. Puzzle-ul conţine 24000 de piese, iar în timpul asamblării chiar şi pasionaţii cei mai avansaţi se vor osteni. După asamblarea pieselor puzzle-ului se va forma o imagine completă. Puzzle-ul s-a fabricat din material de calitate. Piesele corespund standardelor de siguranţă, astfel că, acesta este sigur atât pentru copii, cât şi pentru adulţi.

Aceste puzzle-uri este destinat copiilor și adulților și conține ilustrații interesante, ca de exemplu sculpturi faimoase, scene, fotografii cu animale şi obiecte, sau motive din filme. Unele piese s-au fabricat într-o mărime mai mare pentru o asamblare mai ușoară. Imaginea este de calitate excepțională și datorită culorilor autentice arată bine pe, perete. Imagine asamblată se poate desface din nou în bucăţi şi se poate depozita în cutie. În timpul asamblării copilul îşi dezvoltă fantezia, imaginația, îndemânarea, atenţia la detalii și concentrarea. Puzzle-ul este potrivit de la 15 ani. Mărimea imaginii după asamblare este de 428*157 cm.

Producătorul Educa se ocupă în primul rând de fabricarea puzzle-urilor şi jucăriilor educative. Printre ofertele producătorului Educa se află numeroase puzzle-uri minunate pentru diferite vârste, care nu pot lipsi din nicio colecţie de puzzle. La puzzle-ul Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza pieselor care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de până la 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese. Datorită acestui serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți, puzzle-ul dumnevoastră va fi întotdeauna întreg.Avantajul acestui puzzle mare este că elementele din cutie sunt ambalate într-o pungă pentru o asamblare ușoară. Există 4 pungi de câte 6.000 de piese.

Doprava 79

Descriere tehnică

Vârstăde la 15 ani
Tara de provenientaSpania
Dimensiuni428*157cm
Dimensiunile ambalajului57*34,5*26 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Piese de puzzle24000
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...