Puzzle Uşa secretă Educa 1500 piese

Detalii privind produsul

Puzzle pentru copii și adulți cu motivul Ușa secretă. Motivul acestui puzzle este o imagine intitulată Ușa secretă - imaginea este într-adevăr o ușă secretă, care duce la scobitura unui copac. Prin aceste uși zânele intră în lumea lor secretă. Ambalajul puzzle-ului conține 1500 piese. După asamblare puzzle-ul formează o imagine. Puzzle-urile sunt realizate din material de calitate. Acestea respectă standardele de siguranță-sunt sigure pentru copii. Aceste puzzle-uri pentru copii și adulți sunt lipite cu imagini interesante, cu o varietate de motive, cum ar fi picturi faimoase, scenarii, fotografii cu animale și lucruri sau motive de film. Piesele individuale ale puzzle-ului pentru copii sunt de o dimensiune mai mare pentru pentru a permite o manipulare mai ușoară.  

De asemenea este inclus și un lipici special Fix Puzzle, care poate fi folosit pentru a fixa după asamblare puzzle-urile pentru copii și adulți și pentru a-l atârna pe, perete.  Imaginea are o calitate foarte bună, un design frumos cu, culori luminoase și autentice. Puzzle-ul poate fi din nou dezasamblat și depozitat în cutie. Joaca cu acest puzzle dezvoltă într-un mod corespunzător imaginația, fantezia și abilitățile manuale ale copiilor, crește atenția la detalii și concentrarea. Puzzle-urile sunt potrivite pentru categoria de vârsta de la 13 ani. Dimensiunea imaginii asamblate este de 85*60 cm. EDUCA s-a specializat în primul rând pe fabricarea puzzle-urilor și jucăriilor educative. Printre oferta firmei EDUCA se află numeroase puzzle-uri frumoase pentru diferite categorii de vârstă  care cu siguranță nu pot lipsi nici din colecția dumneavoastră.

La puzzle-urile EDUCA nu trebuie să va faceţi griji din cauza eventualelor piese, care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de până la 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese.  Nu trebuie să vă faceți griji că, puzzle-ul dumneavoastră va fi incomplet. Acesta este un serviciu unic oferit de compania spaniolă EDUCA, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți. 

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Tara de provenientaSpain
Dimensiuni85 x 60 cm
Piese puzzle1500
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...