Puzzle Giant Walt Disney Prinţese Educa 240 piese de la 8 ani

Detalii privind produsul

Puzzle Giant pentru copii cu motiv Prințese. Motivul acestui puzzle pentru copii sunt prințesele populare Disney. În imagine o găsim pe, prințesa din desenele Cenușăreasa, Jasmine din Aladin, Rapunzel, Frumoasa și Bestia, Albă ca Zăpada și cei șapte pitici și Ariel mica sirenă. Puzzle-ul conține 240 de piese. Puzzle-ul asamblat pentru copii formează o imagine. Puzzle-urile sunt realizate din material de calitate. Acestea respectă standardele de siguranță-sunt sigure pentru copii. Aceste puzzle-uri pentru copii sunt lipite cu imagini frumoase și vesele cu motiv fabulos preferat.

Piesele individuale ale puzzle-ului pentru copii sunt de o dimensiune mai mare pentru pentru a permite o manipulare mai ușoară. În ambalaj este inclus și un lipici special, care permite ca puzzle-urile pentru copii să fie fixate și atârnate, de exemplu, pe, perete. Puzzle-urile Giant pentru copii poate fi din nou dezasamblat și depozitat în cutie. Joaca cu acest puzzle dezvoltă într-un mod corespunzător imaginația, fantezia și abilitățile manuale ale copiilor, crește atenția la detalii și concentrarea. Puzzle-urile pentru copii sunt potrivite pentru copii de la vârstă de la 8 ani. Dimensiunea imaginii după asamblare este de 136*48 cm. 

Educa s-a specializat în primul rând pe fabricarea puzzle-urilor și jucăriilor educative. Printre oferta Educa se află numeroase puzzle-uri frumoase pentru copii și adulți, care cu siguranță nu pot lipsi nici din colecția dumneavoastră. La puzzle-urile Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza eventualelor piese, care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de până la 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese.  Nu trebuie să vă faceți griji că, puzzle-ul dumneavoastră va fi incomplet. Acesta este un serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți.

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 8 ani
Tara de provenientaSpain
Dimensiuni136*48 cm
Dimensiunile ambalajului37,3*27,2*8,5 cm
Piese puzzle240
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...