Puzzle Giant Maşini Educa 250 piese de la 8 ani

Detalii privind produsul

Puzzle Giant cu motivul desenului Mașini. Motivul acestui puzzle pentru copii este desenul animat popular Mașini. Acesta se pierde pe drumul spre cea mai mare cursă din lume.  El ajunge în orașul uitat, unde pe lângă noii prieteni își găsește dragostea. Puzzle-ul conține 250 de piese. După asamblare puzzle-ul pentru copii formează o imagine.  Puzzle-urile sunt realizate din material de calitate. Acestea respectă standardele de siguranță-sunt sigure pentru copii. Aceste puzzle-uri pentru copii sunt lipite cu imagini frumoase și vesele cu motiv fabulos preferat.

Piesele individuale ale puzzle-ului pentru copii sunt de o dimensiune mai mare pentru pentru a permite o manipulare mai ușoară. În ambalaj este inclus și un lipici special Fix Puzzle, care permite ca puzzle-urile pentru copii să fie fixate și atârnate, de exemplu, pe, perete. Puzzle-ul Giant pentru copii poate fi din nou dezasamblat și depozitat în cutie. Joaca cu acest puzzle dezvoltă într-un mod corespunzător imaginația, fantezia și abilitățile manuale ale copiilor, crește atenția la detalii și concentrarea. Puzzle-urile  sunt potrivite pentru copii de la 8 ani. Dimensiunea imaginii după asamblare este 100*70 cm. Educa s-a specializat în primul rând pe fabricarea puzzle-urilor și jucăriilor educative.

Printre oferta Educa se află numeroase puzzle-uri frumoase pentru copii și adulți, care cu siguranță nu pot lipsi nici din colecția dumneavoastră. La puzzle-urile Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza eventualelor piese, care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de până la 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese.  Nu trebuie să vă faceți griji că, puzzle-ul dumneavoastră va fi incomplet. Acesta este un serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 8 ani
Tara de provenientaSpain
Dimensiuni100*70 cm
Dimensiunile ambalajului40*30*5,5 cm
Piese de puzzle250
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...