Puzzle Giant Disney Colaj Educa 400 piese de la 8 ani

Detalii privind produsul

Puzzle Giant pentru copii cu motivul Disney Colaj. Motivul acestui puzzle pentru copii este un colaj de filme Disney. Într-o imagine mare găsim personajele din desene preferate, din filme și seriale de televiziune-precum Cartea Junglei, Dumbo, Mickey Mouse, Winnie The Pooh. Aceste puzzle-uri pentru copii sunt lipite cu imagini frumoase și vesele cu motiv fabulos preferat. Piesele individuale ale puzzle-ului pentru copii sunt de o dimensiune mai mare pentru pentru a permite o manipulare mai ușoară. Puzzle-ul Giant pentru copii poate fi din nou dezasamblat și depozitat în cutie. 

 Joaca cu acest puzzle dezvoltă într-un mod corespunzător imaginația, fantezia și abilitățile manuale ale copiilor, crește atenția la detalii și concentrarea. Puzzle-ul conține 400 de piese. După asamblare puzzle-ul formează o imagine. Puzzle-urile sunt realizate din material de calitate. Acestea respectă standardele de siguranță-sunt sigure pentru copii.  În ambalaj este inclus și un lipici special, care permite ca puzzle-urile pentru copii să fie fixate și atârnate, de exemplu, pe, perete. Puzzle-urile pentru copii sunt potrivite pentru copii de la vârstă de la 8 ani.  Dimensiunea imaginii după asamblare este de 136*48 cm. 

Educa s-a specializat în primul rând pe fabricarea puzzle-urilor și jucăriilor educative. Printre oferta Educa se află numeroase puzzle-uri frumoase pentru copii și adulți, care cu siguranță nu pot lipsi nici din colecția dumneavoastră. La puzzle-urile Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza eventualelor piese, care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de până la 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese.  Nu trebuie să vă faceți griji că, puzzle-ul dumneavoastră va fi incomplet. Acesta este un serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 8 ani
Tara de provenientaSpain
Dimensiuni136*48 cm
Dimensiunile ambalajului37,3*27,2*8,5 cm
Piese de puzzle400
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...