Puzzle dinosaurus Triceratops 3D Creature Educa lungime 43 cm 67 piese de la 6 ani

Detalii privind produsul

Puzzle-ul dinosaurus Triceratops 3D Creature este alegerea ideală pentru toți băieții și fetele de la 6 ani, cărora le place să asambleze puzzle-uri. Puzzle-ul este format dintr-un set de 67 de piese de calitate, cu care băietți și fetele pot asambla un model 3D de Triceratops, care va decora fiecare cameră a copiilor. Puzzle-urile 3D atemporale pregătesc copiii pentru multe momente fericite atunci când asamblează un dinozaur realist și pot fi, de asemenea, asamblate de adulți care colecționează figurine cu creaturi preistorice. Dimensiunile puzzle-ului asamblat sunt 14*43*19,5 cm.

Asamblarea unui puzzle este o modalitate excelentă de a vă petrece timpul liber. Asamblarea unui puzzle este o activitate distractivă care poate fi realizată de întreaga familie sau de un grup de prieteni. Când asambleaza, copiii se relaxează, își îmbunătățesc concentrarea și atenția la detaliu. Prin manipularea pieselor mici, ei își îmbunătățesc și abilitățile motorice, iar culorile frumoase de pe părțile individuale dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor. Băieții și fetele capătă încrederea în propriile abilități după fiecare asamblare reușită a puzzle-ului.

Printre ofertele producătorului Educa se află numeroase puzzle-uri și de asemenea jucării educative pentru fiecare vârstă, care nu pot lipsi nici din setul dumneavoastră. La puzzle-urile Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza eventualelor pieselor, care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de până la 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese. Datorită acestui serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți, puzzle-ul dumnevoastră va fi întotdeauna întreg.

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 6 ani
Tara de provenientaSpania
Dimensiuni14*43*20 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Piese de puzzle67
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...