Puzzle Tigers in the tree Educa 1000 piese cu lipici Fix puzzle de la 11 ani

Detalii privind produsul

Puzzle-ul pentru copii și adulți Tigers in the tree, va bucura fiecare iubitor de jocuri puzzle. Tema acestui puzzle este imaginea unui tigru în junglă. Pachetul conține 1000 de piese puzzlePuzzle-urile sunt realizate din material de calitate iar după pliere, formează o imagine frumoasă. În ambalaj mai este inclus un lipici special FIX, datorită căruia veți putea lipi piesele de puzzle și astfel veți putea pune pe perete imaginea obținută. 

Puzzle-ul poate fi de asemenea pliat și pus înapoi în cutie. Asamblarea unui puzzle este o activitate distractivă pe care o poate face toată familia. Puzzle-urile sunt populare în întreaga lume și au un efect pozitiv asupra imaginației și concentrării. Puzzle-ul este potrivit pentru copii și adulți de la vârsta de 11 ani. Dimensiunea imaginii după asamblare este de 68*48 cm. Producătorul Educa este specializat în fabricarea jocurilor puzzle și a jocurilor educaționale.

Oferta producătorului Educa include o mulțime de puzzle-uri frumoase pentru diferite categorii de vârstă care cu siguranță nu pot lipsii din colecția dvs. Cu puzzle-ul Educa, nu mai trebuie să vă faceți griji că veți pierde piesele individuale. Producătorul Educa, vă va trimite gratuit până la 16 piese de puzzle, după completarea formularului. Nu trebuie să vă faceți griji că puzzle-ul dvs. este incomplet. Este un serviciu unic realizat de producătorul spaniol Educa, care este specializat în realizarea puzzle-urilor și a jocurilor cu caracter educativ atât pentru copii cât și adulți.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfamilia
VârstăDe la 11 ani
Tara de provenientaSpain
Dimensiuni68*48 cm
Dimensiunile ambalajului37*27*6 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Piese de puzzle1000
Note+ Fix Puzzle
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...