Puzzle Sunset on the river Thames Educa 1000 bucăţi

Detalii privind produsul

Puzzle-ul pentru copii și adulți cu motiv Sunset on the river Thames. Motivul acestui puzzle este o fotografie a soarelui, care se află în spatele orizontului peste podul Londrei, care se află pe râul Tamisa.

Ambalajul conține 1000 de piese de puzzle. După asamblare puzzle-ul formează o imagine. Puzzle-ul este realizat din material de calitate. Acesta respect standardele de siguranță-sunt sigure pentru copii și adulți. Aceste puzzle-uri pentru copii și adulți sunt lipite cu imagini interesante, cu o varietate de motive cum ar fi picturi faimoase, peisaje, fotografii cu animale sau lucruri sau motive de film. Piesele individuale de puzzle sunt de dimensiuni mai mare pentru o manipulare mai ușoară. 

În ambalaj este inclus un lipici special Fix Puzzle, care poate fi folosit pentru a fixa și atârnape perete puzzle-ul pentru copii și adulți. Imaginea are o calitate foarte bună, un design frumos cu, culori luminoase și autentice. 

Puzzle-ul poate fi dezasamblat și așezat înapoi în cutie. Prin joaca cu aceste puzzle-uri copii își dezvoltă imaginația, fantezia și abilitățile manuale într-un mod corespunzător și are un sentiment de detalii și de concetrare. Puzzle-ul este potrivit pentru vârstele de la 12 ani. Dimensiunea imaginii după asamblare este de 68*48 cm. 

EDUCAs-a specializat în primul rând pe fabricarea puzzle-urilor și jucăriilor educative. Printre oferta firmei EDUCA se află numeroase puzzle-uri frumoase pentru diferite categorii de vârstă  care cu siguranță nu pot lipsi nici din colecția dumneavoastră.

Doprava 79
Descriere tehnică
Vârstăde la vârsta de 12 ani
Tara de provenientaSpain
Dimensiuni68*48 cm
Dimensiunile ambalajului37*27*5,5 cm
Piese puzzle1000
Observaţie+ Fix Puzzle lepidlo
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...