Puzzle Sunset on the river Thames Educa 1000 bucăţi

Detalii privind produsul

Puzzle-ul pentru copii și adulți cu motiv Sunset on the river Thames. Motivul acestui puzzle este o fotografie a soarelui, care se află în spatele orizontului peste podul Londrei, care se află pe râul Tamisa.

Ambalajul conține 1000 de piese de puzzle. După asamblare puzzle-ul formează o imagine. Puzzle-ul este realizat din material de calitate. Acesta respect standardele de siguranță-sunt sigure pentru copii și adulți. Aceste puzzle-uri pentru copii și adulți sunt lipite cu imagini interesante, cu o varietate de motive cum ar fi picturi faimoase, peisaje, fotografii cu animale sau lucruri sau motive de film. Piesele individuale de puzzle sunt de dimensiuni mai mare pentru o manipulare mai ușoară. 

În ambalaj este inclus un lipici special Fix Puzzle, care poate fi folosit pentru a fixa și atârnape perete puzzle-ul pentru copii și adulți. Imaginea are o calitate foarte bună, un design frumos cu, culori luminoase și autentice. 

Puzzle-ul poate fi dezasamblat și așezat înapoi în cutie. Prin joaca cu aceste puzzle-uri copii își dezvoltă imaginația, fantezia și abilitățile manuale într-un mod corespunzător și are un sentiment de detalii și de concetrare. Puzzle-ul este potrivit pentru vârstele de la 12 ani. Dimensiunea imaginii după asamblare este de 68*48 cm. 

EDUCAs-a specializat în primul rând pe fabricarea puzzle-urilor și jucăriilor educative. Printre oferta firmei EDUCA se află numeroase puzzle-uri frumoase pentru diferite categorii de vârstă  care cu siguranță nu pot lipsi nici din colecția dumneavoastră.

Doprava 79
Descriere tehnică
Vârstăde la 12 ani
Tara de provenientaSpain
Dimensiuni68*48 cm
Dimensiunile ambalajului37*27*5,5 cm
Piese de puzzle1000
Note+ Fix Puzzle lepidlo
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...