Puzzle Streets of Paris Educa 4000 piese de la 11 ani

Detalii privind produsul

Puzzle-ul pentru copii și adulți cu motivul Streets of Paris de la producătorul spaniol Educa va încânta toți iubitorii de puzzle cu imaginea străzilor pariziene. Acest puzzle conține 4000 de piese. Când este asamblat, puzzle-ul formează a imagine. Puzzle-urile sunt realizate din materiale de calitate. Îndeplinesc standardele de siguranță - sunt sigure pentru copii și adulți. 

După asamblare, puzzle-urile pot fi desfăcute și depozitate înapoi în cutie. Asamblarea unui puzzle este o activitate distractivă pe care întreaga familie sau grupul de prieteni o poate face împreună. Puzzle-urile sunt populare în întreaga lume și au un efect benefic asupra imaginației și concentrării, promovează creativitatea și gândirea logică. Puzzle-urile sunt potrivite pentru copii și adulți de la 11 ani. Educa este specializată în producția de puzzle-uri și jocuri educaționale.

Educa este specializată în principal în producția de puzzle-uri și jocuri educaționale - oferă o serie de puzzle-uri frumoase pentru diferite grupe de vârstă, care cu siguranță nu pot lipsi din colecția dvs. La puzzle-urile Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza eventualelor pieselor, care lipsesc. Cu ajutorul formularului se pot solicita până la 16 piese, pentru fiecare puzzle care are marcajul corespunzător pe cutie. Datorită acestui serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți, puzzle-ul dumnevoastră va fi întotdeauna întreg.

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 11 ani
Tara de provenientaSpania
Dimensiuni136*96 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Piese de puzzle4000
Culoareaalbastru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...