Puzzle Santa Claus is Coming Educa 500 piese și lipici Fix

Detalii privind produsul

Puzzle-ul pentru copii și adulți Santa Claus is Coming cu tematică de Crăciun pentru copii și adulți sunt este cadou minunat pentru fiecare iubitor de puzzle care se va bucură de un Moș Crăciun zburător cu o sanie de reni. Puzzle-ul de Crăciun va crea o atmosferă confortabilă și veselă în familia dvs., întreaga familie se va putea uni pentru a asambla piesele mici. Acest puzzle conține 500 de piese, care când sunt asamblate formează o singură imagine. Puzzle-ul este realizat din materiale de înaltă calitate, care îndeplinesc standardele de siguranță - sunt sigure pentru copii și adulți. Pachetul include și lipici Fix, datorită căruia puteți lipi puzzle-ul și îl puteți agăța pe perete ca un tablou.

După asamblare, puzzle-urile pot fi desfăcute și depozitate înapoi în cutie. Asamblarea unui puzzle este o activitate distractivă pe care întreaga familie sau grupul de prieteni o poate face împreună. Puzzle-urile sunt populare în întreaga lume și au un efect benefic asupra imaginației și concentrării, promovează creativitatea și gândirea logică. Puzzle-urile sunt potrivite pentru copii și adulți de la 10 ani. Educa este specializată în producția de puzzle-uri și jocuri educaționale. 

Educa este specializată în principal în producția de puzzle-uri și jocuri educaționale - oferă o serie de puzzle-uri frumoase pentru diferite grupe de vârstă, care cu siguranță nu pot lipsi din colecția dvs. La puzzle-urile Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza eventualelor pieselor, care lipsesc. Cu ajutorul formularului se pot solicita până la 16 piese, pentru fiecare puzzle care are marcajul corespunzător pe cutie. Datorită acestui serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți, puzzle-ul dumnevoastră va fi întotdeauna complet.

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 10 ani
Tara de provenientaSpania
Dimensiuni48*34 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...