Puzzle Prințesele Educa 200 piese

Detalii privind produsul

Puzzle din carton cu motiv Prințese. Motivul acestui puzzle pentru copii sunt prințesele populare Disney. În imagine vom găsi prințesele din basmele preferate Albă ca Zăpada și cei 7 pitici, Rapunzel, Cenușăreasa, Frumoasa și Bestia, mica sirenă Ariel și Jasmine din desenele Aladin. 

Puzzle-ul conține 200 de piese. După asamblare puzzle-ul pentru copii formează o imagine. Puzzle-urile sunt realizate din materiale de calitate. Acestea respectă standardele de siguranță-sunt sigure pentru copii.  Aceste puzzle-uri pentru copii sunt lipite cu imagini frumoase și vesele cu motiv fabulos popular. Piesele individuale ale puzzle-ului pentru copii sunt de, dimensiuni mai mari pentru o manipulare mai ușoară. 

Puzzle-ul din carton poate fi din nou dezasamblat și depozitat în cutie. Joaca cu acest puzzle dezvoltă într-un mod corespunzător imaginația, fantezia și abilitățile manuale ale copiilor, crește atenția la detalii și concentrarea. Puzzle-urile pentru copii sunt potrivite pentru categoria de vârstă de la 6 ani. Dimensiunea imaginii după asamblare este de 40*28 cm. 

EDUCA s-a specializat în primul rând pe fabricarea puzzle-urilor și jucăriilor educative. Compania EDUCA oferă numeroase puzzle-uri frumoase pentru copii și adulți, care cu siguranță nu pot lipsi nici din colecția dumneavoastră. 

Doprava 79
Descriere tehnică
Tara de provenientaSpain
Dimensiuni40x28 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...