Puzzle Portofino Educa 2000 piese

Detalii privind produsul

Puzzle pentru copii și adulți cu motiv Portofino. Tema acestui puzzle este o fotografie a unui mic sat italian de pescuit Portofino. În imagine se află un rând frumos colorat de case lângă, care se află o biserică și în prim plan se află marea și bărcile ancorate. 

Puzzle-ul conține 2000 de piese. După asamblare puzzle-ul formează o imagine. Puzzle-urile sunt realizate din material de calitate. Acestea respectă standardele de siguranță-sunt sigure pentru copii și adulți. Aceste puzzle-uri pentru copii și adulți sunt lipite cu imagini interesante, cu o varietate de motive, cum ar fi picturi faimoase, scenarii, fotografii cu animale și lucruri sau motive de film. Piesele individuale ale puzzle-ului sunt de o dimensiune mai mare pentru a permite o manipulare mai ușoară. 

De asemenea este inclus și un lipici special Fix Puzzle, care poate fi folosit pentru a fixa după asamblare puzzle-urile pentru copii și adulți și pentru a-l atârna pe, perete. Imaginea are o calitate foarte bună, un design frumos cu, culori luminoase și autentice.

Puzzle-ul poate fi din nou dezasamblat și depozitat în cutie. Joaca cu acest puzzle dezvoltă într-un mod corespunzător imaginația, fantezia și abilitățile manuale ale copiilor, crește atenția la detalii și concentrarea. Puzzle-urile sunt potrivite pentru categoria de vârsta de la 13 ani. Dimensiunea imaginii asamblate este de 96*68 cm. 

Educa s-a specializat în primul rând pe fabricarea puzzle-urilor și jucăriilor educative. Printre oferta firmei Educa se află numeroase puzzle-uri frumoase pentru diferite categorii de vârstă  care cu siguranță nu pot lipsi nici din colecția dumneavoastră.

Doprava 79

Descriere tehnică

Vârstăde la 13 ani
Tara de provenientaSpain
Dimensiuni96*68 cm
Dimensiunile ambalajului43*30*5,5 cm
Note+ Adeziv pentru Puzzle Fix
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...