Puzzle Portofino Educa 2000 piese

Detalii privind produsul

Puzzle pentru copii și adulți cu motiv Portofino. Tema acestui puzzle este o fotografie a unui mic sat italian de pescuit Portofino. În imagine se află un rând frumos colorat de case lângă, care se află o biserică și în prim plan se află marea și bărcile ancorate. 

Puzzle-ul conține 2000 de piese. După asamblare puzzle-ul formează o imagine. Puzzle-urile sunt realizate din material de calitate. Acestea respectă standardele de siguranță-sunt sigure pentru copii și adulți. Aceste puzzle-uri pentru copii și adulți sunt lipite cu imagini interesante, cu o varietate de motive, cum ar fi picturi faimoase, scenarii, fotografii cu animale și lucruri sau motive de film. Piesele individuale ale puzzle-ului sunt de o dimensiune mai mare pentru a permite o manipulare mai ușoară. 

De asemenea este inclus și un lipici special Fix Puzzle, care poate fi folosit pentru a fixa după asamblare puzzle-urile pentru copii și adulți și pentru a-l atârna pe, perete. Imaginea are o calitate foarte bună, un design frumos cu, culori luminoase și autentice.

Puzzle-ul poate fi din nou dezasamblat și depozitat în cutie. Joaca cu acest puzzle dezvoltă într-un mod corespunzător imaginația, fantezia și abilitățile manuale ale copiilor, crește atenția la detalii și concentrarea. Puzzle-urile sunt potrivite pentru categoria de vârsta de la 13 ani. Dimensiunea imaginii asamblate este de 96*68 cm. 

Educa s-a specializat în primul rând pe fabricarea puzzle-urilor și jucăriilor educative. Printre oferta firmei Educa se află numeroase puzzle-uri frumoase pentru diferite categorii de vârstă  care cu siguranță nu pot lipsi nici din colecția dumneavoastră.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Vârstăde la vârsta de 13 ani
Tara de provenientaSpain
Dimensiuni96*68 cm
Dimensiunile ambalajului43*30*5,5 cm
Observaţie+ Adeziv pentru Puzzle Fix
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...