Puzzle aventura 3D Pirați Educa de la 4 ani

Detalii privind produsul

Puzzle-ul 3D cu un motivul Piraților de șa producătorul spaniol Educa, va încânta toți copilașii de la 4 ani. Puzzle-ul original înfățișează o scenă populară din viața piraților, copiii se vor bucura de piesele de puzzle care se afla o insulă de comori, un vulcan periculos, o navă de pirați sau o caracatiță mare. Copiii se vor îndrăgosti de acest puzzle la prima vedere, acesta se pliază rapid și ușor. După asamblarea puzzle-ului, copiii își vor povesti diferite povești și aventuri trăite de pirați pe mare și astfel își vor dezvolta imaginația și creativitatea. Se vor distra cu el mai mulți copii, prieteni și frați, timp în care își vor îmbunătăți abilitățile motorice și concentrarea.

După asamblare, puzzle-ul poate fi desfăcut și pus înapoi în cutie. Asamblarea unui puzzle este o activitate distractivă care poate fi realizată de întreaga familie sau de un grup de prieteni. Puzzle-urile sunt populare în întreaga lume și au un efect pozitiv asupra imaginației și a concentrării. Copiii se distrează mereu cu ele, mai ales în serile reci, când trebuie să rămână în interior. Puzzle-urile sunt realizate dintr-un material de calitate - sunt sigure pentru copii. Dimensiunile puzzle-ului sunt 32*22*5 cm. Producătorul Educa este specializat în producerea de puzzle-uri și jocuri educative.

Printre ofertele Educa se află numeroase puzzle-uri frumoase pentru copii și adulți, care cu siguranță nu pot lipsi nici din colecția dumneavoastră. La puzzle-urile Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza eventualelor piese, care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de până la 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese.  Nu trebuie să vă faceți griji că, puzzle-ul dumneavoastră va fi incomplet. Acesta este un serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți. 

Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 4 ani
Tara de provenientaSpania
Dimensiuni32*22*5 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...