Puzzle Genuine Once Upon a Time Educa 1000 de piese de la 11 ani

Detalii privind produsul

Puzzle-ul pentru copii şi adulţi a fost fabricat cu motivul Once Upon a Time. Puzzle-ul va fascina pe oricine, care sunt pasionaţi da fantezie. După asamblarea pieselor se va vedea o femeie minunată cu dragonul ei, care simbolizează legătura dintre om și animal. Puzzle-ul conține 1000 de piese. După asamblarea pieselor puzzle-ului acestea vor forma o imagine completă. Puzzle-ul s-a fabricat din material de calitate. Acesta corespunde standardelor de siguranţă, astfel că, este sigur atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Unele piese sunt de dimensiune mai mare pentru o manipulare mai uşoară.

Ambalajul conţine un lipici special, Fix Puzzle, cu, care după asamblarea puzzle-ului pentru copii şi adulţi, acesta se poate fixa şi se poate atârna chiar şi pe, perete. Imaginea este de calitate excepţională şi arată bine pe, perete în culori autentice. Imagine asamblată se poate desface din nou în bucăţi şi se poate depozita în cutie. În timpul asamblării copilul îşi dezvoltă fantezia, imaginația, îndemânarea, atenţia la detalii și concentrarea. Puzzle-ul este potrivit chiar de la 11 ani. Mărimea imaginii după asamblare este de 68*48 cm. 

Producătorul Educa se ocupă în primul rând de fabricarea puzzle-urilor şi jucăriilor educative. Printre ofertele producătorului Educa se află numeroase puzzle-uri minunate pentru diferite vârste, care nu pot lipsi din nicio colecţie de puzzle. La puzzle-ul Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza pieselor care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese. Datorită acestui serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți, puzzle-ul dumneavoastră va fi întotdeauna întreg.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfamilia
VârstăDe la 11 ani
Tara de provenientaSpain
Dimensiuni68*48 cm
Dimensiunile ambalajului37*27*6 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Piese de puzzle1000
Note+ Fix Puzzle
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...