Puzzle Neon Series, Neon Las Vegas Educa 1000 de piese de la 12 ani

Detalii privind produsul

Puzzle-ul Neon Las Vegas pentru copii şi adulţi cu motivul minunat de noapte Las Vegas va apărea în faţa ochilor noştrii când vom asambla corect toate cele 1000 de piese. Acest puzzle nu poate lipsi din colecţia niciunui pasionat de puzzle, sau din colecţia căruia este inspirat de vederea de noapte a unui oraș plin de lumini. Datorită designului său fluorescent puzzle-ului spaniol, vederea orașului Las Vegas va lumina în, întuneric, deci este vorba despre un puzzle unic, iar în timpul asamblării vă veţi simţi în oraş.

Acest puzzle neon conţine 1000 de piese, iar manipularea unor piese este uşoară. Imaginea asamblată se poate desface din nou în bucăţi şi depozita în cutie. Imaginea asamblată se poate lipi într-o imagine fixă cu lipiciul special Fix puzzle, iar apoi pus în ramă după bunul plac va deveni decorul camerelor, atârnat pe, perete. În timpul asamblării, familia îşi dezvoltă fantezia, imaginaţia şi îndemânarea, la fel îşi va exersa atenţia la detalii şi concentrarea. Puzzle-ul este minunat şi pentru relaxare, deoarece în timpul asamblării ne concentrăm doar pe unele piese ale imaginii. Datorită efectelor neo asamblarea unor piese va fi întradevăr distractivă. Puzzle-ul este potrivit de la 12 ani. Dimensiunea imaginii după asamblare este de 68*48 cm. 

Producătorul Educa se ocupă în primul rând de fabricarea puzzle-urilor şi jucăriilor educative. Printre ofertele producătorului Educa se află numeroase puzzle-uri minunate pentru diferite vârste, care nu pot lipsi din nicio colecţie de puzzle. La puzzle-ul Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza pieselor care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese. Datorită acestui serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți, puzzle-ul dumneavoastră va fi întotdeauna întreg.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfamilia
Vârstăde la 12 ani
Tara de provenientaSpain
Dimensiuni68*48 cm
Dimensiunile ambalajului37*27*5,5 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Piese de puzzle1000
Note+ Fix Puzzle
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...