Puzzle Magna carta Educa 1500 bucăţi

Detalii privind produsul

Puzzle pentru copii și adulți cu motivul Magna carta. Motivul acestui puzzle este vechea Magna carta, care este căptușită cu imagini antice și în mijloc este o hartă a lumii împărțită în două emisfere. 

Ambalajul conține 1500 de piese de puzzle.

După asamblare puzzle-ul formează o imagine. Puzzle-ul este realizat din material de calitate. Acesta respect standardele de siguranță-sunt sigure pentru copii și adulți. Aceste puzzle-uri pentru copii și adulți sunt lipite cu imagini interesante, cu o varietate de motive cum ar fi picturi faimoase, peisaje, fotografii cu animale sau lucruri sau motive de film. Piesele individuale de puzzle sunt de dimensiuni mai mare pentru o manipulare mai ușoară. 

În ambalaj este inclus un lipici special Fix Puzzle, care poate fi folosit pentru a fixa și atârnape perete puzzle-ul pentru copii și adulți. Imaginea are o calitate foarte bună, un design frumos cu, culori luminoase și autentice. 

Puzzle-ul poate fi dezasamblat și așezat înapoi în cutie. Prin joaca cu aceste puzzle-uri copii își dezvoltă imaginația, fantezia și abilitățile manuale într-un mod corespunzător și are un sentiment de detalii și de concetrare. Puzzle-ul este potrivit pentru vârstele de la 12 ani. Dimensiunea imaginii după asamblare este de 85*60 cm.

EDUCA s-a specializat în primul rând pe fabricarea puzzle-urilor și jucăriilor educative. Printre oferta firmei EDUCA se află numeroase puzzle-uri frumoase pentru diferite categorii de vârstă  care cu siguranță nu pot lipsi nici din colecția dumneavoastră.

Doprava 79

Descriere tehnică

Vârstăde la 13 ani
Tara de provenientaSpania
Dimensiuni85*60 cm
Dimensiunile ambalajului43*30*5,5 cm
Piese de puzzle1500
Note+ Fix Puzzle lepidlo
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...