Puzzle Walt Disney Maşini Educa 100 piese de la 5 ani

Detalii privind produsul

Puzzle pentru copii cu motiv Mașini. Motivul acestui puzzle pentru copii este din mediul mașinilor rapide, din desenele animate populare - Cars. Facem cunoștință cu personajul principal tânărul concurent, care se rătăcește pe drumul către cele mai mari curse din lume. El ajunge în orașul uitat unde își găsește nu numai prieteni noi, ci și dragostea. Joaca cu acest puzzle dezvoltă într-un mod corespunzător fantezia, imaginația și abilitățile manuale ale copiilor, crește atenția la detalii și concentrarea. Puzzle-ul conține 100 de piese. După asamblare puzzle-ul pentru copii formează o imagine. 

Puzzle-ul pentru copii poate fi din nou dezasamblat și depozitat în cutie. Puzzle-ul pentru copii este potrivit pentru copii de la vârsta de 5 ani. Dimensiunea imaginii după asamblare este de 40*28 cm. Puzzle-ul este realizat din carton de înaltă calitate. Acestea respectă standardele de siguranță-sunt sigure pentru copii. Aceste puzzle-uri pentru copii sunt lipite cu imagini frumoase și vesele cu motiv fabulos preferat. Fiecare piesă individuală a puzzle-ului pentru copii este de o dimensiune mare pentru a permite o manipulare mai ușoară. Educa s-a specializat în primul rând pe fabricarea puzzle-urilor și jucăriilor educative. Printre ofertele Educa se află numeroase puzzle-uri frumoase pentru copii și adulți, care cu siguranță nu pot lipsi nici din colecția dumneavoastră.

La puzzle-urile Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza eventualelor piese, care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de până la 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese.  Nu trebuie să vă faceți griji că, puzzle-ul dumneavoastră va fi incomplet. Acesta este un serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți.  

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 5 ani
Tara de provenientaSpain
Dimensiuni40*28 cm
Dimensiunile ambalajului31,5*21,5*4,5 cm
Piese de puzzle100
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...