Puzzle Maşini 2 Educa 2x48 piese

Detalii privind produsul

Puzzle pentru copii cu motiv Mașini 2. Motivul acestui puzzle pentru copii este din mediul mașinilor rapide, din desenele animate populare - Cars 2. În acest episod ne întâlnim din nou cu fulgerul McQueen, care se confruntă într-o nouă aventură cu noii săi prieteni. Puzzle conține 96 de piese, 48 de piese pentru ambele imagini. După asamblare puzzle-ul pentru copii formează două imagini. Puzzle-ul este fabricat din carton de calitate. Acestea respectă standardele de siguranță- sunt sigure pentru copii. 

Puzzle-ul pentru copii este lipit cu imagini frumoase și vesele cu motiv fabulos popular. Unele piese ale puzzle-ului pentru copii s-au fabricat de o dimensiune mai mare pentru o manipulare mai ușoară. Puzzle-ul pentru copii poate fi din nou dezasamblat și depozitat în cutie. Joaca cu acest puzzle dezvoltă într-un mod corespunzător imaginația, fantezia și abilitățile manuale ale copiilor, crește atenția la detalii și concentrarea.  Puzzle-ul este potrivit pentru copii de la vârsta de 3 ani. Dimensiunea imaginii după asamblare este de 28*20 cm. 

Educa s-a specializat în primul rând pe fabricarea puzzle-urilor și jucăriilor educative. Printre ofertele Educa se află numeroase puzzle-uri frumoase pentru copii și adulți, care cu siguranță nu pot lipsi nici din colecția dumneavoastră. La puzzle-urile Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza eventualelor piese, care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de până la 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese.  Nu trebuie să vă faceți griji că, puzzle-ul dumneavoastră va fi incomplet. Acesta este un serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți. 

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaSpain
Dimensiuni28*20 cm
Dimensiunile ambalajului31,5*21,5*4,5 cm
Piese puzzle96
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...