Puzzle First Man on the Moon Educa Robert McCall cu 1000 piese şi lipici Fix de la 11 ani

Detalii privind produsul

Puzzle-ul pentru copii și adulți cu motivul First Man on the Moon, de la producătorul spaniol Educa, va încânta fiecare pasionat de puzzle cu imaginea planetei Luna cu cosmonauți. Ambalajul unic de puzzle are 1000 de bucăți. După asamblare, acesta formează o imagine interesantă. Puzzle-ul este fabricat din materiale de cea mai bună calitate. Acestea îndeplinesc cele mai înalte standarde de siguranță - sunt sigure pentru copii și de asemenea pentru părinți. Ambalajul conține un lipici special de puzzle, Fix astfel că, puzzle-ul asamblat se poate atârna pe, perete ca și decorațiune. 

După asamblare puzzle-ul se poate desface din nou în bucăţi şi se poate depozita în cutie. Joaca cu puzzle-ul este un mod foarte distractiv de a petrece timpul pentru întreaga familie sau în compania prietenilor. Puzzle-ul este un joc popular în întreaga lume și are un efect foarte bun asupra dezvoltării imaginației și concentrării. Puzzle-ul este recomandat pentru copii de la vârsta de 11 ani, dar și pentru adulți. Educa s-a specializat în fabricarea puzzle-urilor și jucăriilor educative.

Printre ofertele producătorului Educa se află numeroase puzzle-uri și de asemenea jucării educative pentru fiecare vârstă, care nu pot lipsi nici din setul dumneavoastră. La puzzle-urile Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza eventualelor pieselor, care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de până la 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese. Datorită acestui serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 11 ani
Tara de provenientaSpain
Dimensiuni68*48 cm
Dimensiunile ambalajului37*27*6 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Piese de puzzle1000
Note+ Fix Puzzle
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...