Puzzle Lumea berii Educa 1500 de piese

Detalii privind produsul

Puzzle pentru copii şi adulţi cu motivul Beer Tunnel. Pe, puzzle se poate vedea un tunel construit din sticle de bere precum Becks, Heineken, Corona și altele asemănătoare. Ambalajul conţine 1500 de piese. După asamblarea pieselor puzzle-ului acesta va reda o imagine. Piesele puzzle-ului s-a fabricat din material de calitate şi corespunde standardelor de siguranţă- astfel că, este sigur atât pentru copii cât şi pentru adulţi. Puzzle-urile pentru copii și adulți a fost fabricat cu imagini interesante, ca de exemplu sculpturi faimoase, scene, fotografii cu animale şi obiecte, sau motive din filme. 

Mărimea mai mare al puzzle-ului ajută la o asamblare mai uşoară. Ambalajul conține un lipici special, Fix Puzzle cu ajutorul căruia, după asamblare, puzzle-ul pentru copii şi adulţi se poate lipi şi apoi se poate atârna pe, perete. Imaginea de calitate înaltă şi cu un design minunat străluceşte în culori deschise şi autentice. După asamblare puzzle-ul se poate desface din nou în bucăţi şi se poate depozita în cutie. Jucăria puzzle are un efect pozitiv asupra fanteziei, imaginației, îndemânării, capacității de observare și concentrării. Puzzle-ul este potrivit de la 13 ani. Mărimea imaginii după asamblare este de 85*60 cm

Producătorul Educa se ocupă în primul rând de fabricarea puzzle-urilor şi jucăriilor educative. Printre ofertele producătorului Educa se află numeroase puzzle-uri minunate pentru diferite vârste, care nu pot lipsi din nicio colecţie de puzzle. La puzzle-ul Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza pieselor care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de până la 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese. Datorită acestui serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți, puzzle-ul dumnevoastră va fi întotdeauna întreg.

Doprava 79
Descriere tehnică
Vârstăde la 13 ani
Tara de provenientaSpain
Dimensiuni85*60 cm
Dimensiunile ambalajului43*30*5,5 cm
Piese de puzzle1500
Note+ Fix Puzzle lepidlo
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...