Puzzle The Lovers Educa 1500 piese

Detalii privind produsul

Puzzle pentru copii şi adulţi cu motiv The Lovers. Motivul acestui puzzle este o ilustrare a celebrei artiste spaniole Victoria Frances, numit Iubiţii. Imaginea arată doi vampiri îndrăgostiţi. 

Ambalajul puzzle-ului conține 1500 piese. După asamblare puzzle-ul formează o imagine. Puzzle-urile sunt realizate din material de calitate. Aceste puzzle-uri pentru copii și adulți sunt lipite cu imagini interesante, cu o varietate de motive, cum ar fi picturi faimoase, scenarii, fotografii cu animale și lucruri sau motive de film. Piesele individuale ale puzzle-ului pentru copii sunt de o dimensiune mai mare pentru pentru a permite o manipulare mai ușoară.  

De asemenea este inclus și un lipici special Fix Puzzle, care poate fi folosit pentru a fixa după asamblare puzzle-urile pentru copii și adulți și pentru a-l atârna pe, perete. Imaginea are o calitate foarte bună, un design frumos cu, culori luminoase și autentice. 

Puzzle-ul poate fi din nou dezasamblat și depozitat în cutie. Joaca cu acest puzzle dezvoltă într-un mod corespunzător imaginația, fantezia și abilitățile manuale ale copiilor, crește atenția la detalii și concentrarea. Puzzle-urile sunt potrivite pentru categoria de vârsta de la 13 ani. Dimensiunea imaginii asamblate este de 85*60 cm.

EDUCA s-a specializat în primul rând pe fabricarea puzzle-urilor și jucăriilor educative. Printre oferta firmei EDUCA se află numeroase puzzle-uri frumoase pentru diferite categorii de vârstă  care cu siguranță nu pot lipsi nici din colecția dumneavoastră.

Doprava 79
Descriere tehnică
Vârstăde la 13 ani
Tara de provenientaSpain
Dimensiuni85*60 cm
Dimensiunile ambalajului43*30*5,5 cm
Piese de puzzle1500
Note+ Adeziv pentru Puzzle Fix
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...