Puzzle din lemn Disney - Zâne Educa 2 x 50 piese

Detalii privind produsul

Puzzle din lemn pentru copii cu motiv Zâne. Motivul imaginii acestui puzzle este din desenele animate Clopoțica și prietenele ei. Clopoțica mai este cunoscută din filmul Peter Pan. Ambalajul de puzzle conține 100 de bucăți, 50 pentru ambele imagini. După asamblare puzzle-ul din lemn pentru copii este format din două imagini. Puzzle-ul este realizat din lemn de calitate. Acestea respectă standardele de siguranță-sunt sigure pentru copii. Aceste puzzle-uri sunt lipite cu imagini frumoase și vesele cu motiv fabulos popular. Piesele individuale ale puzzle-ului sunt de o dimensiune mai mare pentru pentru a permite o manipulare mai ușoară.

Puzzle-ul din lemn poate fi din nou dezasamblat și depozitat în cutie. Joaca cu acest puzzle dezvoltă într-un mod corespunzător imaginația, fantezia și abilitățile manuale ale copiilor, crește atenția la detalii și concentrarea. Puzzle-ul este potrivit pentru copii de la 3 ani. Dimensiunea imaginii după asamblare este 26*18 cm. EDUCA s-a specializat în primul rând pe fabricarea puzzle-urilor și jucăriilor educative. Printre ofertele companiei EDUCA se află numeroase puzzle-uri frumoase,  care cu siguranță nu pot lipsi nici din colecția dumneavoastră. 

La puzzle-urile EDUCA nu trebuie să va faceţi griji din cauza eventualelor piese, care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de până la 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese.  Nu trebuie să vă faceți griji că, puzzle-ul dumneavoastră va fi incomplet. Acesta este un serviciu unic oferit de compania spaniolă EDUCA, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți. 

Doprava 79

Descriere tehnică

Tara de provenientaSpain
Dimensiuni26x18 cm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...