Puzzle din lemn Winnie The Pooh Educa 2x25 buc

Detalii privind produsul

Puzzle-ul din lemn pentru copii, ornat cu motivul Winnie The Pooh, prezintă scenele poveştii ursuleţului şi a prietenilor lui. Winnie The Pooh este foarte lacom, adoră în special mierea - direct de la albine. Împreună cu prietenii lui - cu tigrul, purceluşul şi măgăruşul, au parte de numerose aventuri. Pachetul de puzzle conţine în total 50 de piese - fiecare imagine conţine 25 de piese, care permit asamblarea a două imagini. Puzzle-ul este fabricat din lemn de calitate şi se potriveşte cerinţelor de siguranţă, astfel joaca cu acesta este foarte sigură.

Suprafaţa puzzle-ului este ornată cu imaginea frumoasă şi veselă a poveştii. Dimensiunile mai mari ale pieselor de puzzle permit manipularea simplă a acestora. Puzzle-ul din lemn, după asamblare, poate fi dezasamblat din nou în bucăţi şi stocat în cutia sa. În timpul asamblării puzzle-ului, copilul îşi dezvoltă fantezia, imaginaţia şi îndemânarea, dar va exersa chiar şi atenţia lui la detalii şi concentrarea. Folosirea acestuia este recomandată pentru copii de la vârsta de 3 ani. Dimensiunile unei imagini asamblate sunt 26*18 cm. Firma spaniolă Educa se ocupă în primul rând cu producerea puzzle-urilor şi a jucăriilor educative.

În oferta firmei veţi putea găsi numeroase puzzle-uri minunate, care nu pot lipsi din nicio colecţie de puzzle-uri. În cazul puzzle-urilor Educa nu trebuie să vă îngrijoraţi nici de piesele lipsă. Cu ajutorul formularului pot fi solicitate până la 16 bucăţi de puzzle-uri pentru a înlocui cele pierdute, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese. Datorită acestui serviciu unic, care este asigurat de firma spaniolă Educa, care se ocupă cu fabricarea puzzle-urilor şi a jucăriilor educative pentru diferite vârste, puzzle-ul dvs. va fi întotdeauna complet.

Doprava 79
Descriere tehnică
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaSpain
Dimensiuni26*18 cm
Dimensiunile ambalajului25*16,5*6,5 cm
Piese de puzzle50
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...