Puzzle din lemn Disney - Prinţese Educa 2x25 piese

Detalii privind produsul

Puzzle din lemn cu motiv Prințese. Motivul imaginii acestui puzzle este din desenele Cenușăreasa și Albă ca Zăpada-ambele au fost fete obișnuite. Amândouă și-au întâlnit prințul astfel că, nu mai erau fete obișnuite, ci prințese. Puzzle-ul conține 50 de piese-25 de piese pentru ambele imagini. După asamblare puzzle-ul din lemn pentru copii formează două imagini. Puzzle-urile sunt realizate din lemn de calitate. Acestea respectă standardele de siguranță-sunt sigure pentru copii. Aceste puzzle-uri sunt lipite cu imagini frumoase și vesele cu motive din basme populare. Piesele individuale ale puzzle-ului sunt de o dimensiune mai mare pentru a permite o manipulare mai ușoară.  

Puzzle-ul din lemn poate fi din nou dezasamblat și depozitat în cutie. Joaca cu acest puzzle dezvoltă într-un mod corespunzător imaginația, fantezia și abilitățile manuale ale copiilor, crește atenția la detalii și concentrarea. Puzzle-urile sunt potrivite pentru copii de la vârstă de la 3 ani. Dimensiunea imaginii după asamblare este de 26*18 cm. Educa s-a specializat în primul rând pe fabricarea puzzle-urilor și jucăriilor educative. Printre oferta firmei Educa se află numeroase puzzle-uri minunatecare cu siguranță nu pot lipsi nici din colecția dumneavoastră. 

La puzzle-urile Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza eventualelor piese, care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de până la 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese.  Nu trebuie să vă faceți griji că, puzzle-ul dumneavoastră va fi incomplet. Acesta este un serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți.

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Tara de provenientaSpain
Dimensiuni26x18 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...