Puzzle din lemn Disney - Prinţese Educa 2x25 piese

Detalii privind produsul

Puzzle din lemn cu motiv Prințese. Motivul imaginii acestui puzzle este din desenele Cenușăreasa și Albă ca Zăpada-ambele au fost fete obișnuite. Amândouă și-au întâlnit prințul astfel că, nu mai erau fete obișnuite, ci prințese. Puzzle-ul conține 50 de piese-25 de piese pentru ambele imagini. După asamblare puzzle-ul din lemn pentru copii formează două imagini. Puzzle-urile sunt realizate din lemn de calitate. Acestea respectă standardele de siguranță-sunt sigure pentru copii. Aceste puzzle-uri sunt lipite cu imagini frumoase și vesele cu motive din basme populare. Piesele individuale ale puzzle-ului sunt de o dimensiune mai mare pentru a permite o manipulare mai ușoară.  

Puzzle-ul din lemn poate fi din nou dezasamblat și depozitat în cutie. Joaca cu acest puzzle dezvoltă într-un mod corespunzător imaginația, fantezia și abilitățile manuale ale copiilor, crește atenția la detalii și concentrarea. Puzzle-urile sunt potrivite pentru copii de la vârstă de la 3 ani. Dimensiunea imaginii după asamblare este de 26*18 cm. Educa s-a specializat în primul rând pe fabricarea puzzle-urilor și jucăriilor educative. Printre oferta firmei Educa se află numeroase puzzle-uri minunatecare cu siguranță nu pot lipsi nici din colecția dumneavoastră. 

La puzzle-urile Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza eventualelor piese, care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de până la 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese.  Nu trebuie să vă faceți griji că, puzzle-ul dumneavoastră va fi incomplet. Acesta este un serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți.

Doprava 79
Descriere tehnică
Tara de provenientaSpain
Dimensiuni26x18 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...