Puzzle din lemn Disney - Prinţese Educa 2x16 piese

Detalii privind produsul

Puzzle din lemn pentru copii cu motiv Prințese. Motivul acestui puzzle este din desenele cu Albă ca Zăpada și Ariel-ambele erau fete obșnuite. Ariel era o ființă mai puțin obșnuită decât Albă ca Zăpada-a fost defapt o sirenă. Amândouă și-au întâlnit prințul, deci nu erau ființe obișnuite - ci prințese. Puzzle-ul conține 32 de piese - câte 16 piese pentru ambele imagini. Puzzle-ul din lemn pentru copii este format din două imagini. Puzzle-ul a fost realizat din lemn de calitate. Acestea respectă standardele de siguranță-sunt sigure pentru copii. Aceste puzzle-uri  sunt lipite cu imagini frumoase și vesele cu motive din basme populare. Unele piese de puzzle sunt de o dimensiune mai mare pentru a permite o manipulare mai ușoară. 

După asamblare puzzle-ul din lemn se poate deasambla din nou și depozita în cutie. Joaca cu acest puzzle dezvoltă într-un mod corespunzător imaginația, fantezia și abilitățile manuale ale copiilor, crește atenția la detalii și concentrarea. Puzzle-ul este potrivit pentru copii de la vârsta de 3 ani. Dimensiunea imaginii după asamblare este de 26*18 cm. EDUCA s-a specializat în primul rând pe fabricarea puzzle-urilor și jucăriilor educative. Printre ofertele producătorului Educa se află numeroase puzzle-uri frumoase, care cu siguranță nu pot lipsi nici din colecția dumneavoastră. 

La puzzle-urile Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza eventualelor piese, care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de până la 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producătorul EDUCA pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese.  Nu trebuie să vă faceți griji că, puzzle-ul dumneavoastră va fi incomplet. Acesta este un serviciu unic oferit de compania spaniolă EDUCA, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți. 

Doprava 79

Descriere tehnică

Tara de provenientaSpain
Dimensiuni26x18 cm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...