Puzzle din lemn Clopoţica Educa 100 piese de la 5 ani

Detalii privind produsul

Puzzle din lemn pentru copii cu motiv Zâne. Motivul imaginii acestui puzzle este din desenele animate Clopoțica și prietenele ei. Clopoțica este o zână inteligentă, care a fost înzestrată cu un dar de a corecta, a făuri ceva nou, explorează totul, este interesată de ea. Clopoțica mai este cunoscută din filmul Peter Pan. Ambalajul de puzzle conține 100 de bucăți.  După asamblare puzzle-ul din lemn pentru copii formează o imagine mare. Puzzle-urile sunt realizate din lemn de calitate. Acestea respectă standardele de siguranță-sunt sigure pentru copii.

Aceste puzzle-uri sunt lipite cu imagini frumoase și vesele cu motiv fabulos popular. Piesele individuale ale puzzle-ului sunt de o dimensiune mai mare pentru pentru a permite o manipulare mai ușoară. Puzzle-ul din lemn poate fi din nou dezasamblat și depozitat în cutie. Joaca cu acest puzzle dezvoltă într-un mod corespunzător imaginația, fantezia și abilitățile manuale ale copiilor, crește atenția la detalii și concentrarea. Puzzle-ul este potrivit pentru copii de la vârsta de 5 ani. Dimensiunea imaginii după asamblare este 36*26 cm. Educa s-a specializat în primul rând pe fabricarea puzzle-urilor și jucăriilor educative. 

Printre oferta  Educa se află numeroase puzzle-uri frumoase,  care cu siguranță nu pot lipsi nici din colecția dumneavoastră. La puzzle-urile Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza eventualelor piese, care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de până la 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese.  Nu trebuie să vă faceți griji că, puzzle-ul dumneavoastră va fi incomplet. Acesta este un serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți.  

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 5 ani
Tara de provenientaSpain
Dimensiuni36*26 cm
Dimensiunile ambalajului25*16,5*6,5 cm
Piese puzzle100
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...