Puzzle din lemn Piraţii din Caraibe Educa 100 piese de la 5 ani

Detalii privind produsul

Puzzle-ul din lemn pentru copii cu motivul filmului Pirații din Caraibe. Motivul imaginii acestui puzzle este din filmul Pirații din Caraibe, care călătoresc pe apele sălbatice din Caraibe. Ambalajul de puzzle conține 100 de piese. După asamblare puzzle-ul din lemn formează o imagine mare. Puzzle-urile sunt realizate din lemn de calitate. Acestea respectă standardele de siguranță-sunt sigure pentru copii. Aceste puzzle-uri pentru copii sunt lipite cu imagini frumoase și vesele cu motiv fabulos popular. 

Piesele individuale ale puzzle-ului sunt de o dimensiune mai mare pentru pentru a permite o manipulare mai ușoară. Puzzle-ul din lemn pentru copii poate fi din nou dezasamblat și depozitat în cutie. Joaca cu acest puzzle dezvoltă într-un mod corespunzător imaginația, fantezia și abilitățile manuale ale copiilor, crește atenția la detalii și concentrarea. Puzzle-urile sunt potrivite pentru copii de la vârsta de 5 ani. Dimensiunea imaginii după asamblare este 36*26 cm. Educa s-a specializat în primul rând pe fabricarea puzzle-urilor și jucăriilor educative. 

Printre ofertele Educa se află numeroase puzzle-uri frumoase, care cu siguranță nu pot lipsi nici din colecția dumneavoastră. La puzzle-urile Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza eventualelor piese, care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de până la 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese.  Nu trebuie să vă faceți griji că, puzzle-ul dumneavoastră va fi incomplet. Acesta este un serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți. 

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 5 ani
Tara de provenientaSpain
Dimensiuni36*26 cm
Dimensiunile ambalajului25*16,5*6,5 cm
Piese de puzzle100
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...