Puzzle din lemn Maşini 2 Educa 100 buc de la 5 ani

Detalii privind produsul

Motivul puzzle-ului din lemn pentru copii este inspirat de povestea Maşini 2, în care ne putem întâlni din nou cu maşina roşie de curse Fulger McQueen, care împreună cu prietenii lui, au parte de noi aventuri. Puzzle-ul din lemn, după asamblare, poate fi dezasamblat din nou în bucăţi şi stocat în cutia sa. În timpul asamblării puzzle-ului, copilul îşi dezvoltă fantezia, imaginaţia şi îndemânarea, dar va exersa chiar şi atenţia lui la detalii şi concentrarea. Folosirea acestuia este recomandată de la vârsta de 5 ani. Dimensiunile imaginii asamblate sunt 36*26 cm.

Pachetul de puzzle conţine 100 de piese de puzzle, care permit asamblarea unei imagini splendide şi detaliate. Puzzle-ul este fabricat din lemn de calitate şi respectă cerinţele de siguranţă, astfel joaca cu acesta este foarte sigură. Suprafaţa acestuia este ornată cu imaginea frumoasă şi veselă a poveştii. Dimensiunile mai mari ale pieselor de puzzle permit manipularea simplă a acestora. Firma spaniolă Educa se ocupă în primul rând cu producerea puzzle-urilor şi a jucăriilor educative.

În oferta firmei veţi putea găsi numeroase puzzle-uri minunate, care nu pot lipsi din nicio colecţie de puzzle-uri. În cazul puzzle-urilor Educa nu trebuie să vă îngrijoraţi nici de piesele lipsă. Cu ajutorul formularului pot fi solicitate până la 16 bucăţi de puzzle-uri pentru a înlocui cele pierdute, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese. Datorită acestui serviciu unic, care este asigurat de firma spaniolă Educa, care se ocupă cu fabricarea puzzle-urilor şi a jucăriilor educative pentru diferite vârste, puzzle-ul dvs. va fi întotdeauna complet.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 5 ani
Tara de provenientaSpain
Dimensiuni36*26 cm
Dimensiunile ambalajului25*16,5*6,5 cm
Piese puzzle100
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...