Puzzle din lemn Disney - Maşini Educa 2x16 piese

Detalii privind produsul

Puzzle din lemn pentru copii cu motivul din desenele Mașini. Motivul imaginii acestui puzzle este din povestea Cars în care vedem o mașină roșie de curse numită fulgerul McQueen. El va pierde calea către cea mai mare cursă din lume și va ajunge în orașul uitat unde la început se va confrunta cu probleme prin comportamentul său, dar mai târziu el se va îndrăgosti. El își găsește noi prieteni, dar și dragostea. Puzzle-ul conține 32 de piese - 16 pentru ambele imagini. După asamblare puzzle-ul din lemn pentru copii este format din două imagini. Puzzle-urile sunt realizate din lemn de calitate. Acestea respectă standardele de siguranță- sunt sigure pentru copii. 

Aceste puzzle-uri pentru copii sunt lipite cu imagini frumoase și vesele cu motiv fabulos popular. Piesele individuale ale puzzle-ului pentru copii sunt de o dimensiune mai mare pentru pentru a permite o manipulare mai ușoarăPuzzle-ul din lemn poate fi din nou dezasamblat și depozitat în cutie. Joaca cu acest puzzle dezvoltă într-un mod corespunzător imaginația, fantezia și abilitățile manuale ale copiilor, crește atenția la detalii și concentrarea.  Puzzle-ul este potrivit pentru copii de la vârsta de 3 ani. Dimensiunea imaginii după asamblare este de 26*18 cm. Educa s-a specializat în primul rând pe fabricarea puzzle-urilor și jucăriilor educative. Printre ofertele Educa se află numeroase puzzle-uri minunate, care cu siguranță nu pot lipsi nici din colecția dumneavoastră.

La puzzle-urile Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza eventualelor piese, care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de până la 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese. Nu trebuie să vă faceți griji că, puzzle-ul dumneavoastră va fi incomplet. Acesta este un serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți. 

Doprava 79
Descriere tehnică
Tara de provenientaSpain
Dimensiuni26x18 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...