Puzzle din lemn pentru copii Frozen Educa 2*25 piese de la 4 ani

Detalii privind produsul

Puzzle din lemn pentru copii cu motivul fimului Frozen (Regatul de gheață) este o surpriză frumoasă pentru fiecare copil de la vârsta de 4 ani. Acest puzzle pentru copii include un set de două imagini cu prințesele Elsa și Anna, iar cei mici se pot bucura și de omul de zăpadă Olaf. Fiecare imagine este formată din 25 de piese de puzzle de ce mai bună calitate (2x25 de piese) pe care copiii dvs. vor încerca să le asambleze. Puzzle-urile pentru copii sunt confecționate din lemn de înaltă calitate și respectă standardele de siguranță în ceea ce privește siguranța copiilor.

Piesele individuale ale puzzle-ului sunt de dimensiune mai mare pentru ca asamblarea sa să fie mai ușoară. Imaginea asamblată se poate desface din nou în bucăţi şi se depozitează în cutie. În timp ce copilaşul dumneavoastră se joacă cu puzzle-ul superb, își dezvoltă creativitatea, imaginaţia şi îndemânarea și totodată acesta are un efect benefic asupra atenţiei la detaliu şi contribuie la dezvoltarea concentrării. După asamblare, dimensiunea puzzle-ului este de 26*18 cmProducătorul spaniol Educa, este specializat în fabricarea jocurilor puzzle și a jocurilor educative. 

Printre ofertele producătorului Educa se află numeroase puzzle-uri minunate pentru diferite vârste, care nu pot lipsi din nicio colecţie de puzzle. La puzzle-ul Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza pieselor care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese. Datorită acestui serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți, puzzle-ul va fi întotdeauna întreg. Este un serviciu unic realizat de producătorul spaniol Educa, care este specializat în jocurile puzzle și jocurile educative pentru copii și adulți.

Doprava nad 49€
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 4 ani
Tara de provenientaSpain
Dimensiuni26*18 cm
Dimensiunile ambalajului25*17*7 cm
Ambalat în carton I/NDa
Piese puzzle2x 25
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...
Întrebări despre produs
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii