Puzzle din lemn Cenuşăreasa Educa 2x50 buc de la 5 ani

Detalii privind produsul

Motivul puzzle-ului din lemn pentru copii este inspirat de povestea Cenuşăreasa, în care o simplă fată devine de dimineaţa până seara o prinţesă fabuloasă. Pachetul de puzzle conţine în total 100 de piese - fiecare imagine conţine 50 de piese şi permit asamblarea a două imagini cu motive diferite. Puzzle-ul este fabricat din lemn de calitate şi respectă cerinţele de siguranţă, astfel joaca cu acesta este foarte sigură. Puzzle-ul din lemn prezintă scenele colorate şi vesele ale poveştii populare.

Dimensiunile mai mari ale pieselor de puzzle permit manipularea simplă a acestora. Puzzle-ul din lemn pentru copii, după asamblare, poate fi dezasamblat din nou în bucăţi şi stocat în cutia sa. În timpul asamblării, copilul îşi dezvoltă fantezia, imaginaţia şi îndemânarea, dar va exersa chiar şi atenţia lui la detalii şi concentrarea. Folosirea puzzle-ului este recomandată pentru copii de la vârsta de 3 ani. Dimensiunile unei imagini asamblate sunt 26x18 cm. Firma spaniolă Educa se ocupă în primul rând cu producerea puzzle-urilor şi a jucăriilor educative.

În oferta firmei veţi putea găsi numeroase puzzle-uri minunate, care nu pot lipsi din nicio colecţie de puzzle-uri. În cazul puzzle-urilor Educa nu trebuie să vă îngrijoraţi nici de piesele lipsă. Cu ajutorul formularului pot fi solicitate până la 16 bucăţi de puzzle-uri pentru a înlocui cele pierdute, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese. Datorită acestui serviciu unic, care este asigurat de firma spaniolă Educa, care se ocupă cu fabricarea puzzle-urilor şi a jucăriilor educative pentru diferite vârste, puzzle-ul dvs. va fi întotdeauna complet.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 5 ani
Tara de provenientaSpain
Dimensiuni26x18 cm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...