Puzzle din lemn Disney - Albă ca zăpada Educa 2x50 piese

Detalii privind produsul

Puzzle din lemn pentru copii cu tema Albă ca Zăpada. Motivul imaginii acestui puzzle este Albă ca Zăpada cu cei șapte pitici unde putem vedea Albă ca Zăpada, care se întâlnește în pădure cu cei șapte pitici și ea intră în cabana lor. Dar de asemenea va apărea și vrăjitoarea rea, care o va otrăvi pe Albă ca Zăpada-va adormi. Numai până când prințul vine și o sărută, iar ea se trezește. Ambalajul de puzzle conține 100 de bucăți, 50 pentru ambele imagini. După asamblare puzzle-ul din lemn pentru copii formează două imagini cu motive din aceeași poveste. Puzzle-urile sunt realizate din lemn de calitate. Acestea respectă standardele de siguranță-sunt sigure pentru copii. ceste puzzle-uri sunt lipite cu imagini frumoase și vesele cu motiv fabulos preferat.  Piesele individuale ale puzzle-ului pentru copii sunt de o dimensiune mai mare pentru a permite o manipulare mai ușoară.  

Puzzle-ul din lemn poate fi din nou dezasamblat și depozitat în cutie. Joaca cu acest puzzle dezvoltă într-un mod corespunzător imaginația, fantezia și abilitățile manuale ale copiilor, crește atenția la detalii și concentrarea. Puzzle-urile pentru copii sunt potrivite pentru categoria de vârstă de la 3 ani. Dimensiunea imaginii după asamblare este de 26*18 cm. Educa s-a specializat în primul rând pe fabricarea puzzle-urilor și jucăriilor educative. Printre oferta firmei Educa se află numeroase puzzle-uri minunatecare cu siguranță nu pot lipsi nici din colecția dumneavoastră. 

La puzzle-urile Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza eventualelor piese, care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de până la 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese.  Nu trebuie să vă faceți griji că, puzzle-ul dumneavoastră va fi incomplet. Acesta este un serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți.

Doprava 79

Descriere tehnică

Tara de provenientaSpain
Dimensiuni26x18 cm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...