Puzzle Ivoire Educa 2000 piese

Detalii privind produsul

Puzzle pentru copii și adulți cu motivul imaginii Ivoire. Motivul acestui puzzle este o imagine, care poartă numele de Ivoire. Imaginea este o femeie care stă în iarbă cu un măr în mână. Această scenă amintește de scena din povestea Albă ca Zăpada. 

Puzzle-ul conține 2000 de piese. După asamblare puzzle-ul formează o imagine. Puzzle-urile sunt realizate din material de calitate. Acestea respectă standardele de siguranță-sunt sigure pentru copii și adulți. Aceste puzzle-uri pentru copii și adulți sunt lipite cu imagini interesante, cu o varietate de motive, cum ar fi picturi faimoase, scenarii, fotografii cu animale și lucruri sau motive de film. Piesele individuale ale puzzle-ului sunt de o dimensiune mai mare pentru a permite o manipulare mai ușoară. 

De asemenea este inclus și un lipici special Fix Puzzle, care poate fi folosit pentru a fixa după asamblare puzzle-urile pentru copii și adulți și pentru a-l atârna pe, perete. Imaginea are o calitate foarte bună, un design frumos cu, culori luminoase și autentice.

Puzzle-ul poate fi din nou dezasamblat și depozitat în cutie. Joaca cu acest puzzle dezvoltă într-un mod corespunzător imaginația, fantezia și abilitățile manuale ale copiilor, crește atenția la detalii și concentrarea. Puzzle-urile sunt potrivite pentru categoria de vârsta de la 13 ani. Dimensiunea imaginii asamblate este de 96*68 cm. 

Educa s-a specializat în primul rând pe fabricarea puzzle-urilor și jucăriilor educative. Printre oferta firmei Educa se află numeroase puzzle-uri frumoase pentru diferite categorii de vârstă  care cu siguranță nu pot lipsi nici din colecția dumneavoastră.

Doprava 79
Descriere tehnică
Tara de provenientaSpain
Dimensiuni96 x 68 cm
Piese de puzzle2000
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...