Puzzle Historical World Map Educa cu 8000 piese de la 11 ani

Detalii privind produsul

Pe imaginea puzzle-ului pentru copii și adulți se poate vedea motivul Historical World Map de la producătorul spaniol Educa, care îl va distra pe fiecare pasionat de puzzle pentru un timp îndelungat. Pe imaginea puzzle-ului se află harta istorică a lumii, care îl va face garantat fericit pe fiecare colecționar de hartă. Puzzle-ul conține 8000 de bucăți, și cei mai mari pasionați de puzzle se vor distra cu punerea unor elemente la locul lor. După asamblare părțile puzzle-ului vor reda o imagine întreagă. Puzzle-ul s-a fabricat din materie de bază de calitate. Elementele se potrivesc cu standardele de siguranță - sunt sigure atât pentru copii, cât și pentru adulți. 

Asamblarea puzzle-ului este o activitate foarte distractivă pentru întreaga familie. Puzzle-ul este o jucărie preferată în întreaga lume și are un efect foarte bun asupra dezvoltării concentrării. În timpul asamblării acestuia copilașul își dezvoltă fantezia, imaginația și îndemânarea, dar își exersează și atenția la detalii și concentrarea. Puzzle-ul este potrivit de la 11 ani. Mărimea imaginii după asamblare este de 192*136 cm. Producătorul Educa se ocupă în primul rând de fabricarea puzzle-urilor și a jucăriilor cu, caracter educativ. 

Printre ofertele producătorului Educa se află numeroase puzzle-uri minunate pentru diferite vârste, care nu pot lipsi  nici din colecţia dumneavoastră de puzzle. La puzzle-ul Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza pieselor care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese. Datorită acestui serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți, puzzle-ul dumneavoastră va fi întotdeauna întreg.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 11 ani
Tara de provenientaSpania
Dimensiuni192*136 cm
Dimensiunile ambalajului46*32*12 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Piese de puzzle8000
Note+ Fix Puzzle
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...