Puzzle Hello Kitty Educa 500 de bucăţi de la 11 ani

Detalii privind produsul

Puzzle pentru copii și adulți cu motivul Hello Kitty. Hello Kitty este o figurină japoneză, populară, care este foarte des întâlnită, sub toate formele, în jurul copiilor. Ambalajul conţine 500 piese. După asamblarea puzzle-ului pentru cei mari se va forma o imagine completă. Piesele puzzle-ului s-au fabricat din carton de calitate, care rezistent şi puternic. Acesta corespunde standardelor de siguranţă, astfel că, este sigur atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Aceste puzzle-uri conțin ilustrații interesante, ca de exemplu cu picturi faimoase, fotografii cu animale şi obiecte.

Unele piese s-au fabricat într-o mărime mai mare pentru o asamblare mai ușoară. Ambalajul conţine un lipici special, Fix Puzzle, cu, care după asamblarea puzzle-ului pentru copii şi adulţi, acesta se poate fixa şi se poate atârna chiar şi pe, perete.Imaginea asamblată este de calitate excepțională și datorită culorilor autentice arată bine pe, perete. Imaginea asamblată se poate desface din nou în bucăţi şi se poate depozita în cutie. În timpul asamblării copilul îşi dezvoltă fantezia, imaginația, îndemânarea, atenţia la detalii și concentrarea. Puzzle-ul este potrivit de la 11 ani.  Mărimea imaginii după asamblare este de 48*34 cm.

Producătorul Educa se ocupă în primul rând de fabricarea puzzle-urilor şi jucăriilor educative. Printre ofertele producătorului Educa se află numeroase puzzle-uri minunate pentru diferite vârste, care nu pot lipsi din nicio colecţie de puzzle. La puzzle-ul Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza pieselor care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese. Datorită acestui serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți, puzzle-ul dumnevoastră va fi întotdeauna întreg.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 11 ani
Tara de provenientaSpain
Dimensiuni48*34 cm
Dimensiunile ambalajului33,5*23,5*4,5 cm
Piese de puzzle500
Note+ Fix Puzzle lepidlo
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...