Giant puzzle Fairies Educa 400 piese

Detalii privind produsul

Puzzle Giant cu motiv Basme cu zâne. Motivul acestui puzzle pentru copii este o poveste populară despre zâne în care ne întâlnim cu zâna Clopoțica, care nu este numai foarte inteligentă, ci de asemenea și foarte curioasă. Acest lucru o va duce în probleme, dar mai ales în lumea oamenilor. Dar prietenii ei întotdeauna o ajută și o salvează. 

Puzzle-ul conține 400 de piese. După asamblare puzzle-ul pentru copii formează o imagine.  Puzzle-urile sunt realizate din material de calitate. Acestea respectă standardele de siguranță-sunt sigure pentru copii. Aceste puzzle-uri pentru copii sunt lipite cu imagini frumoase și vesele cu motiv fabulos preferat. Piesele individuale ale puzzle-ului pentru copii sunt de o dimensiune mai mare pentru pentru a permite o manipulare mai ușoară.  În ambalaj este inclus și un lipici special, care permite ca puzzle-urile pentru copii să fie fixate și atârnate, de exemplu, pe, perete.

Puzzle-ul Giant poate fi din nou dezasamblat și depozitat în cutie. Joaca cu acest puzzle dezvoltă într-un mod corespunzător imaginația, fantezia și abilitățile manuale ale copiilor, crește atenția la detalii și concentrarea. Puzzle-urile pentru copii sunt potrivite pentru categoria de vârstă de la 8 ani. Dimensiunea imaginii după asamblare este de 136*48 cm. 

EDUCA s-a specializat în primul rând pe fabricarea puzzle-urilor și jucăriilor educative. Printre oferta EDUCA se află numeroase puzzle-uri frumoase pentru copii și adulți, care cu siguranță nu pot lipsi nici din colecția dumneavoastră. 

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 8 ani
Tara de provenientaSpain
Dimensiuni136*48 cm
Dimensiunile ambalajului37,3*27,2*8,5 cm
Piese de puzzle400
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...