Puzzle Genuine Wildlife Educa 33600 de piese de la 11 ani

Detalii privind produsul

Puzzle-ul pentru copii şi adulţi a fost fabricat cu motivul Wildlife. Motivul puzzle-ului a fost inspirat de viaţa sălbatică în dimensiuni naturale, copaci şi de capturi panoramice cu diferite animale din fauna sălbatică.Puzzle-ul conţine 33600 de piese de puzzle. Asamblarea pieselor puzzle-ului va forma o imagine completă. Puzzle-ul s-a fabricat din material de calitate. Piesele corespund standardelor de siguranţă, astfel că, acesta nu reprezintă un pericol nici pentru copii, cât nici pentru adulţi. Puzzle-ul pentru copii şi adulţi conţine imagini lipite minunate cu diferite motive, care ilustrează imagini faimoase despre animale şi obiecte, scene şi fotografii.

Mărimea mai mare a unor piese de puzzle ajută la o asamblare mai ușoară. După asamblare, puzzle-ul se poate desface din nou în bucăţi şi se poate depozita în cutie. Cu ajutorul puzzle-ului această jucărie are un efect pozitiv asupra fanteziei copilului, imaginației, îndemânării, atenţiei și concentrării. Puzzle-ul este potrivit de la 15 ani cât şi pentru adulţi. Mărimea imaginii după asamblare este de 570*157 cm- mărimea imaginii corespunde cu înălţimea unui om adult. Puzzle-ul se află într-un ambalaj de cutie din lemn.

Producătorul Educa se ocupă în primul rând de fabricarea puzzle-urilor şi jucăriilor educative.Printre ofertele producătorului Educa se află numeroase puzzle-uri minunate pentru diferite vârste, care nu pot lipsi din nicio colecţie de puzzle. La puzzle-ul Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza pieselor care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de până la 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese. Datorită acestui serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți, puzzle-ul dumnevoastră va fi întotdeauna întreg.

Doprava nad 199 Lei zdarma

Descriere tehnică

Băiat/fatăfamilia
VârstăDe la 11 ani
Tara de provenientaSpania
Dimensiuni570*157 cm
Dimensiunile ambalajului78*38*21 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Piese de puzzle33600
Notewooden box
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...