Puzzle Entering the bedroom Educa 6000 piese de la 11 ani

Detalii privind produsul

Puzzle pentru copii și adulți cu motivul Entering the bedroom. Motivul acestui puzzle este o imaginea unor animalelor sălbatice frumoase care intră prin imagine în cameră. Pachetul conține 5000 de piese puzzlePuzzle-urile sunt realizate din material de calitate iar după pliere, formează o imagine frumoasă. Respectă standardele de siguranță - sunt sigure pentru copii și adulți. Aceste puzzle pentru copii și adulți este format din poze interesante, cu o varietate de teme, cum ar fi picturi faimoase, peisaje, fotografii animale, obiecte sau motive de film.

Piesele individuale de puzzle sunt de dimensiuni mai mari pentru o manipulare mai ușoară. Imaginea are o calitate foarte bună, un design frumos, culori luminoase și autenticePuzzle-ul poate fi de asemenea pliat și pus înapoi în cutie. Cu aceste puzzle-uri copii dvs. își dezvoltă în mod corespunzător imaginația, creativitatea și abilitățile manuale, în același timp cultivând un sentiment de detaliu și concentrare. Puzzle-ul este potrivit pentru copii și adulți de la vârsta de 11 ani. Dimensiunea imaginii după asamblare este de 156*107 cm. 

Producătorul Educa este specializat în fabricarea jocurilor puzzle și a jocurilor educaționale. Oferta producătorului Educa include o mulțime de puzzle-uri frumoase pentru diferite categorii de vârstă care cu siguranță nu pot lipsii din colecția dvs. Cu puzzle-ul Educa, nu mai trebuie să vă faceți griji că veți pierde piesele individuale. Producătorul Educa, vă va trimite gratuit până la 16 piese de puzzle, după completarea formularului. Nu trebuie să vă faceți griji că puzzle-ul dvs. este incomplet. Este un serviciu unic realizat de producătorul spaniol Educa, care este specializat în realizarea puzzle-urilor și a jocurilor cu caracter educativ atât pentru copii cât și adulți.

Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăfamilia
VârstăDe la 11 ani
Tara de provenientaSpania
Dimensiuni156*107 cm
Dimensiunile ambalajului46*32*9 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Piese de puzzle6000
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...