Puzzle mijloace de transport Helicopter 3D Studio Educa cu șuruburi din plastic de la 5 ani

Detalii privind produsul

Puzzle-ul mijloace de transport Helicopter 3D Studio este alegerea ideală pentru toți băieții și fetele de la 5 ani, cărora le place să asambleze puzzle-uri și jocuri de construit. Puzzle-ul conține un set de calitate de 14 de piese din carton dur, 18 șuruburi din plastic și 18 piulițe, cu care băieții și fetele pot asambla un model 3D al unui elicopter care va decora fiecare cameră a copiilor. Puzzle-urile atemporale 3D aduc copiilor pentru multe momente fericite în timp ce asamblează un elicopter și încearcă munca constructorilor și a mecanicilor. Dimensiunile modelului pliat sunt 45*10*20 cm.

Asamblarea puzzle-urilor și a jocurilor de construit este foarte distractivă pentru toți copiii, în timpul asamblării dezvoltă versatil copiii. Când asambleaza, copiii se relaxează, își îmbunătățesc concentrarea și atenția la detaliu. Prin manipularea pieselor mici, ei își îmbunătățesc și abilitățile motorice, iar culorile frumoase de pe părțile individuale dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor. Băieții și fetele capătă încrederea în propriile abilități după fiecare asamblare reușită a puzzle-ului.

Printre ofertele producătorului Educa se află numeroase puzzle-uri și de asemenea jucării educative pentru fiecare vârstă, care nu pot lipsi nici din setul dumneavoastră. La puzzle-urile Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza eventualelor pieselor, care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de până la 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese. Datorită acestui serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți, puzzle-ul dumnevoastră va fi întotdeauna întreg.

Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 5 ani
Tara de provenientaSpania
Dimensiuni45*10*20 cm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...