Puzzle Accolade, Edmund Blair Leighton Educa 2000 de piese

Detalii privind produsul

Puzzle-ul pentru copii şi adulţi cu motivul Accolade. Pe, puzzle se poate vedea tabloul renumitului pictor englez, Edmund Blair. Pe imagine se poate vedea numirea unui cavalerAmbalajul conține 2000 de piese, iar asamblarea pieselor va osteni şi pe cei mai avansaţi pasionaţi de puzzle. După asamblarea puzzle-ului pentru cei mari, acestea formează o imagine. Elementele puzzle-ului s-au fabricat din material de calitate. Acesta corespunde standardelor de siguranţă, astfel că, este sigur atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Aceste puzzle-uri pentru copii şi adulţi sunt decorate cu imagini interesante, ca de exemplu sculpturi faimoase, scene, fotografii despre animale şi obiecte, sau motive din filme.

Unele piese s-au fabricat într-o mărime mai mare pentru o asamblare mai ușoară.Ambalajul conţine un lipici special, Fix Puzzle, cu, care după asamblarea puzzle-ului pentru copii şi adulţi, acesta se poate fixa şi se poate atârna chiar şi pe, perete. Imaginea este de calitate excepţională şi arată bine pe, perete în culori autentice. Imagine asamblată se poate desface din nou în bucăţi şi se poate depozita în cutie. În timpul asamblării copilul îşi dezvoltă fantezia, imaginația, îndemânarea, atenţia la detalii și concentrarea. Puzzle-ul este potrivit chiar de la 13 ani. Mărimea imaginii după asamblare este de 96*68 cm.

Producătorul Educa se ocupă în primul rând de fabricarea puzzle-urilor şi jucăriilor educative. Printre ofertele producătorului Educa se află numeroase puzzle-uri minunate pentru diferite vârste, care nu pot lipsi din nicio colecţie de puzzle. La puzzle-ul Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza pieselor care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea pieselor lipsă a cantităţii de 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese. Datorită acestui serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți, puzzle-ul dumneavoastră va fi întotdeauna întreg.

Doprava 79

Descriere tehnică

Vârstăde la 13 ani
Tara de provenientaSpain
Dimensiuni96*68 cm
Dimensiunile ambalajului43*30*5,5 cm
Piese de puzzle2000
Note+ Fix Puzzle lepidlo
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...