Puzzle Hello Kitty Educa 25-20-16-12 buc de la 24 luni

Detalii privind produsul

Motivul puzzle-ului de copii este inspirat de pisicuţa Hello Kitty şi prietenii ei. Puzzle-ul pentru copii se potriveşte cerinţelor de siguranţă, astfel joaca cu acesta este complet sigură. Dimensiunile mai mari ale pieselor permit manipularea mai uşoară a acestora. Asamblarea puzzle-ului dezvoltă fantezia şi îndemânarea copilului, îmbunătăţeşte atenţia la detalii şi concentrarea. Dimensiunile unei imagini asamblate sunt 16*16 cm.

În pachet putem găsi 4 feluri de puzzle-uri - cu 25, 20, 16 şi 12 piese. Setul de puzzle cu piese diferite în număr creşte împreună cu copilul, astfel asigură distracţia lui pe câţiva ani. Puzzle-ul este fabricat din carton de calitate. Suprafeţele acestora sunt ornate cu imaginile duioase şi vesele ale poveştii adorate. Puzzle-ul de copii, după asamblare, poate fi dezasamblat din nou în bucăţi şi stocat în cutia sa. Folosirea puzzle-ului este recomandată pentru copii de la vârsta de 24 de luni. Firma spaniolă Educa se ocupă în primul rând cu producerea puzzle-urilor şi a jucăriilor educative.

În oferta firmei veţi putea găsi numeroase puzzle-uri minunate, care nu pot lipsi din nicio colecţie de puzzle-uri. În cazul puzzle-urilor Educa nu trebuie să vă îngrijoraţi nici de piesele lipsă. Cu ajutorul formularului pot fi solicitate până la 16 bucăţi de puzzle-uri pentru a înlocui cele pierdute, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese. Datorită acestui serviciu unic, care este asigurat de firma spaniolă Educa, care se ocupă cu fabricarea puzzle-urilor şi a jucăriilor educative pentru diferite vârste, puzzle-ul dvs. va fi întotdeauna complet.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaSpain
Dimensiuni16*16 cm
Dimensiunile ambalajului31,5*21,5*4,5 cm
Piese de puzzle73
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...