Puzzle dinosaurus Stegosaurus 3D Creature Educa 89 piese de la 6 ani EDU19184

Detalii privind produsul

Puzzle-ul dinosaurus Stegosaurus 3D Creature este alegerea ideală pentru toți băieții și fetele de la 6 ani, cărora le place lumea dinozaurilor. Puzzle-ul este format dintr-un set de 89 de piese de calitate, cu care băietți și fetele pot asambla un model 3D de Stegosaurus, care va decora fiecare cameră a copiilor. Puzzle-urile 3D atemporale pregătesc copiii pentru multe momente fericite atunci când asamblează un dinozaur realist și pot fi, de asemenea, asamblate de adulți care colecționează figurine cu creaturi preistorice. Dimensiunile puzzle-ului asamblat sunt 11,7*52,5*25 cm.

Asamblarea unui puzzle este o modalitate excelentă de a vă petrece timpul liber. Asamblarea unui puzzle este o activitate distractivă care poate fi realizată de întreaga familie sau de un grup de prieteni. Când asambleaza, copiii se relaxează, își îmbunătățesc concentrarea și atenția la detaliu. Prin manipularea pieselor mici, ei își îmbunătățesc și abilitățile motorice, iar culorile frumoase de pe părțile individuale dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor. Băieții și fetele capătă încrederea în propriile abilități după fiecare asamblare reușită a puzzle-ului.

Printre ofertele producătorului Educa se află numeroase puzzle-uri și de asemenea jucării educative pentru fiecare vârstă, care nu pot lipsi nici din setul dumneavoastră. La puzzle-urile Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza eventualelor pieselor, care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de până la 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese. Datorită acestui serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți, puzzle-ul dumnevoastră va fi întotdeauna întreg.

Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 6 ani
Tara de provenientaSpania
Dimensiuni11,7*52,5*25 cm
Piese de puzzle89
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...