Puzzle din burete Animale din safari Lee 81 bucăţi 92*92*1,4 cm de la 0 luni

Detalii privind produsul

Puzzle-ul de copii Safari Lee din burete cu motiv de animale conţine 81 de piese de puzzle, care includ animalele de diferite feluri. Acest puzzle frumos cu motiv de animale din safari este ideal chiar şi pentru cei mai mici copii, încă de la vârsta de 3 ani. Puzzle-ul din burete pentru copii este moale, sigur şi destul de mare. Dimensiunile sale sunt 92x92 cm, iar grosimea sa este 1,4 cm, care asigură, că piesele vor rămâne împreună şi nu se vor pierde. După asamblarea pieselor copilului se va putea juca pe acesta cu animăluţele, sau îl va putea folosi şi ca un covor în timpul jocului, când stă pe podea.

Odată ce puzzle-ul este dezasamblat, piesele acestuia se vor putea depozita în geanta transparentă cu fermoar, astfel pot fi depozitate cu uşurinţă şi nu vor ocupa mult loc. Materialul puzzle-ului din burete este fin şi plăcut la atingere. Întreaga imagine străluceşte în culori naturale şi este ornată cu imaginea animalelor, unei căsuţe, unui lac, care înconjoară un elefant şi un rinocer, maşinuţelor, unui elefant şi cangurilor. Puzzle-ul din burete pentru copii este impermeabil şi curăţarea lui este foarte simplă. Asamblarea puzzle-ului ajută la dezvoltarea gândirii logice, copilul va învaţa să facă diferenţa dintre diferite animale.

Puzzle-urile din burete pentru copii sunt realizate în Taiwan și sunt fabricate din materiale de calitate, îndeplinesc regulile stricte de siguranță ale UE, de asemenea sunt etichetate cu simbolul calității Formamide-Free, făcându-vă absolut sigur și netoxic pentru băieții și fetele dvs. Piesele individuale de puzzle se potrivesc perfect și îl puteți lua cu ușurință oriunde. Producătorul Lee este un producător de puzzle-uri atemporale pentru copii, cu diferite modele care dezvoltă imaginația copiilor.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaTaiwan
Dimensiuni92*92*1,4 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
NoteNon-toxic. Formamide free.
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...