Puzzle Dance of the moon Fairy Educa 1000 de piese

Detalii privind produsul

Puzzle-ul pentru copii şi adulţi Dance of the moon Fairy le va oferi bucurie mai ales celor pasionaţi de tablourile de artă. Acest puzzle nu poate lipsi din colecţia celor pasionaţi de puzzle, dar nici din colecţia acelora, cărora le plac imaginile plăcute – după cum ar fi aici zâne, care dansează în jurul lunii. Pachetul conține 1000 de piese, iar manipularea acestora este uşoară, deoarece acestea se pot asambla şi dezasambla în funcție de preferințe.

Puzzle-ul este o modalitate foarte bună de a petrece timpul liber într-un mod activ împreună cu întreaga familie. Puzzle-ul este, de asemenea, o modalitate minunată de relaxare, deoarece în timpul asamblării vă concentraţi doar pe detaliile puzzle-ului. Puzzle-ul este potrivit pentru fetiţe, băieţi, femei şi bărbaţi. Mărimea imaginii după asamblare este de 68*48 cm. Producătorul Educa se ocupă în primul rând de fabricarea puzzle-urilor şi jucăriilor educative.

Printre ofertele producătorului Educa se află numeroase puzzle-uri minunate pentru diferite vârste, care nu pot lipsi din nicio colecţie de puzzle. La puzzle-ul Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza pieselor care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea pieselor lipsă a cantităţii de 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese. Datorită acestui serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți, puzzle-ul dumneavoastră va fi întotdeauna întreg.

Doprava 79

Descriere tehnică

Tara de provenientaSpania
Dimensiuni68 x 48 cm
Piese de puzzle1000
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...