Puzzle Panoramă Prinţese Educa 100 buc de la 5 ani

Detalii privind produsul

Puzzle pentru copii cu motiv Panoramă Prințese. Motivul acestui puzzle pentru copii sunt prințesele populare Disney. În imagine le găsim pe, prințesele din basme preferate Cenușăreasa, Ariel mica sirenă, Albă ca Zăpada și cei șapte pitici și de asemenea Jasmine din Aladin. Puzzle-ul conține 100 de piese. După asamblare puzzle-ul pentru copii formează o imagine panoramică. Puzzle-urile sunt realizate din carton de înaltă calitate. Acestea respectă standardele de siguranță-sunt sigure pentru copii. Aceste puzzle-uri pentru copii sunt lipite cu imagini frumoase și vesele cu motive din basme populare. Piesele individuale ale puzzle-ului pentru copii sunt de, dimensiuni mai mari pentru a permite o manipulare mai ușoară. 

Puzzle-ul din carton poate fi din nou dezasamblat și depozitat în cutie. Joaca cu acest puzzle dezvoltă într-un mod corespunzător imaginația, fantezia și abilitățile manuale ale copiilor, crește atenția la detalii și concentrarea. Puzzle-urile sunt potrivite pentru copii de la vârsta de 5 ani. Dimensiunea imaginii după asamblare este de 40*17 cm. Educa s-a specializat în primul rând pe fabricarea puzzle-urilor și jucăriilor educative. Printre ofertele Educa se află numeroase puzzle-uri frumoase pentru copii și adulți, care cu siguranță nu pot lipsi nici din colecția dumneavoastră. 

La puzzle-urile Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza eventualelor piese, care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de până la 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese.  Nu trebuie să vă faceți griji că, puzzle-ul dumneavoastră va fi incomplet. Acesta este un serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți. 

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 5 ani
Tara de provenientaSpain
Dimensiuni40*17 cm
Dimensiunile ambalajului31,5*21,5*4,5 cm
Piese de puzzle100
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...