Puzzle Hello Kitty Educa 100 piese de la 5 ani

Detalii privind produsul

Puzzle pentru copii cu motiv Hello Kitty. Motivul acestui puzzle pentru copii este pisicuța populară din desenele animate Hello Kitty. Puzzle-ul pentru copii poate fi din nou dezasamblat și depozita în cutie. Joaca cu acest puzzle dezvoltă într-un mod corespunzător imaginația, fantezia și abilitățile manuale ale copiilor, crește atenția la detalii și concentrarea. Puzzle-ul este potrivit pentru copii de la vârsta de 5 ani. Dimensiunea imaginii după asamblare este de 40*28 cm. Puzzle-ul conține 100 de piese. 

După asamblare puzzle-ul pentru copii formează o imagine. Puzzle-ul este fabricat din carton de calitate. Acestea respectă standardele de siguranță- sunt sigure pentru copii.  Puzzle-ul pentru copii este lipit cu imagini frumoase și vesele cu motiv fabulos popular. Unele piese ale puzzle-ului pentru copii s-au fabricat de o dimensiune mai mare pentru o manipulare mai ușoară. Educa s-a specializat în fabricarea puzzle-urilor și jucăriilor educative. Printre ofertele producătorului Educa se află numeroase puzzle-uri frumoase pentru copii și adulți, care cu siguranță nu pot lipsi nici din colecția dumneavoastră.

La puzzle-urile Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza eventualelor piese, care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de până la 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese.  Nu trebuie să vă faceți griji că, puzzle-ul dumneavoastră va fi incomplet. Acesta este un serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți. 

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 5 ani
Tara de provenientaSpain
Dimensiuni40*28 cm
Dimensiunile ambalajului31,5*21,5*4,5 cm
Piese puzzle100
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...