Puzzle Hello Kitty Educa 2x20 piese

Detalii privind produsul

Puzzle pentru copii cu motiv Hello Kitty. Motivul acestui puzzle pentru copii este pisicuța populară din desenele animate Hello Kitty cu prietenii ei. Puzzle-ul conține 40 de piese, 20 de piese pentru fiecare imagine. După asamblare puzzle-ul pentru copii formează două imagini. Puzzle-ul este realizat din carton de calitate. Acestea respectă standardele de siguranță-sunt sigure pentru copii. Aceste puzzle-uri pentru copii sunt lipite cu imagini frumoase și vesele cu motiv fabulos preferat.

Unele piese ale puzzle-ului pentru copii sunt de, dimensiune mai mare pentru a permite o manipulare mai ușoară. Puzzle-ul pentru copii poate fi din nou dezasamblat și depozitat în cutie. Joaca cu acest puzzle dezvoltă într-un mod corespunzător imaginația, fantezia și abilitățile manuale ale copiilor, crește atenția la detalii și concentrarea. Puzzle-ul este potrivit pentru copii de la vârsta de 3 ani. Dimensiunea imaginii după asamblare este de 28*20 cm. Educa s-a specializat în fabricarea puzzle-urilor și jucăriilor educative. 

Printre ofertele producătorului spaniol Educa se află numeroase puzzle-uri frumoase pentru copii și adulți, care cu siguranță nu pot lipsi nici din colecția dumneavoastră. La puzzle-urile Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza eventualelor piese, care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de până la 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese.  Nu trebuie să vă faceți griji că, puzzle-ul dumneavoastră va fi incomplet. Acesta este un serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți. 

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaSpania
Dimensiuni28*20 cm
Dimensiunile ambalajului31,5*21,5*4,5 cm
Piese de puzzle40
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...