Puzzle Colaj căţeluş Educa 1000 de piese de la 12 ani

Detalii privind produsul

Puzzle-ul pentru copii şi adulţi a fost fabricat cu motivul colaj cu Pisicuţă. Pe, puzzle se poate vedea un colaj cu imagini cu câini de rase și culori diferite. Imaginea asamblată îi va oferi bucurie fiecărui stăpân iubitor de câini. Ambalajul conține 1000 de piese. După asamblarea puzzle-ului pentru cei mari formează o imagine. Pisele puzzle-ului s-a fabricat din material de calitate. Acesta corespunde standardelor de siguranţă, astfel că, acesta este sigur atât pentru copii cât şi pentru adulţi. Acest puzzle este destinat copiilor și adulților și conține imagini interesante, cu imagini interesante, ca de exemplu sculpturi faimoase, scene, fotografii cu animale şi obiecte sau motive din filme.

Unele piese s-au fabricat într-o mărime mai mare pentru o asamblare mai ușoară. Ambalajul conţine un lipici special, Fix Puzzle, cu, care după asamblarea puzzle-ului pentru copii şi adulţi, acesta se poate fixa şi se poate atârna chiar şi pe, perete. Imaginea este de calitate excepțională și datorită culorilor autentice arată bine pe, perete. Imagine asamblată se poate desface din nou în bucăţi şi se poate depozita în cutie. În timpul asamblării copilul îşi dezvoltă fantezia, imaginația, îndemânarea, atenţia la detalii și concentrarea. Puzzle-ul este potrivit de la 12 ani. 

Mărimea imaginii după asamblare este de 68*48 cm. Producătorul Educa se ocupă în primul rând de fabricarea puzzle-urilor şi jucăriilor educative. Printre ofertele producătorului Educa se află numeroase puzzle-uri minunate pentru diferite vârste, care nu pot lipsi din nicio colecţie de puzzle. La puzzle-ul Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza pieselor care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea pieselor lipsă a cantităţii de 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese. Datorită acestui serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți, puzzle-ul dumneavoastră va fi întotdeauna întreg.

Doprava 79

Descriere tehnică

Vârstăde la 12 ani
Tara de provenientaSpania
Dimensiuni68*48 cm
Dimensiunile ambalajului37*27*5,5 cm
Piese de puzzle1000
Note+ Adeziv pentru Puzzle Fix
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...