Puzzle Clopoţica Educa 2x48 piese

Detalii privind produsul

Puzzle pentru copii cu motiv Zâne. Motivul acestui puzzle pentru copii este desenul animat popular despre zâne unde ne întâlnim cu zâna Clopoțica și prietenele ei. Clopoțica este o zână frumoasă, dar mai ales foarte curioasă, iar acum curiozitatea o va aduce în probleme. Dar totul va fi întotdeauna rezolvat - prietenii o vor ajuta. Puzzle-ul pentru copii poate fi din nou dezasamblat și depozitat în cutie. Joaca cu acest puzzle dezvoltă într-un mod corespunzător imaginația, fantezia și abilitățile manuale ale copiilor, crește atenția la detalii și concentrarea.

Puzzle-urile pentru copii sunt potrivite pentru copii de la 3 ani. Dimensiunea imaginii după asamblare este 28*20 cm. Puzzle-ul conține 96 de piese, 48 de piese pentru fiecare imagine. Puzzle-ul pentru copii este format din două imagini. Puzzle-urile sunt realizate din carton de calitate. Acestea respectă standardele de siguranță-sunt sigure pentru copii. Aceste puzzle-uri pentru copii sunt lipite cu imagini frumoase și vesele cu motiv fabulos popular. Piesele individuale ale puzzle-ului pentru copii sunt de o dimensiune mai mare pentru pentru a permite o manipulare mai ușoară. Educa s-a specializat în primul rând pe fabricarea puzzle-urilor și jucăriilor educative. 

Printre ofertele Educa se află numeroase puzzle-uri frumoase pentru copii și adulți, care cu siguranță nu pot lipsi nici din colecția dumneavoastră. La puzzle-urile Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza eventualelor piese, care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de până la 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese.  Nu trebuie să vă faceți griji că, puzzle-ul dumneavoastră va fi incomplet. Acesta este un serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți. 

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaSpain
Dimensiuni28*20 cm
Dimensiunile ambalajului31,5*21,5*4,5 cm
Piese de puzzle96
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...