Puzzle Disney - Cenușăreasa Educa 2x25 piese

Detalii privind produsul

Puzzle din lemn pentru copii cu motiv Cenușăreasa. Motivul imaginii acestui puzzle este Cenușăreasa în care o fată simplă devine prințesă peste noapte. Puzzle-ul conține 50 de piese-25 de piese pentru ambele imagini. După asamblare puzzle-ul din lemn pentru copii formează două imagini cu motive din aceeași poveste. Puzzle-urile sunt realizate din lemn de calitate. Acestea respectă standardele de siguranță-sunt sigure pentru copii. Aceste puzzle-uri sunt lipite cu imagini frumoase și vesele cu motiv popular preferat.  Piesele individuale ale puzzle-ului pentru copii sunt de o dimensiune mai mare pentru a permite o manipulare mai ușoară.  

Puzzle-ul din lemn poate fi din nou dezasamblat și depozitat în cutie. Joaca cu acest puzzle dezvoltă într-un mod corespunzător imaginația, fantezia și abilitățile manuale ale copiilor, crește atenția la detalii și concentrarea. Puzzle-urile sunt potrivite pentru copii de la vârstă de la 3 ani. Dimensiunea imaginii după asamblare este de 26*18 cm. Educa s-a specializat în primul rând pe fabricarea puzzle-urilor și jucăriilor educative. Printre oferta firmei Educa se află numeroase puzzle-uri minunatecare cu siguranță nu pot lipsi nici din colecția dumneavoastră. 

La puzzle-urile Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza eventualelor piese, care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de până la 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese.  Nu trebuie să vă faceți griji că, puzzle-ul dumneavoastră va fi incomplet. Acesta este un serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți.

Doprava 79

Descriere tehnică

Tara de provenientaSpania
Dimensiuni26x18 cm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...